MacBook Air'de GTA 5 oynanır mı?

Bırak GTA 5’i internette gezinirken bile kasar o laptop. 4000 TL bütçe ile Windows bulursanız şükredin bence.
Bu MacBook daha ucuz diye sordum.
2015 model MacBook Pro 2,7 ghz i5 5.nesil 8 Gb ram intel hd 400 1536mb ekran kartı olan bi model daha var aklıma yattı 6.000TL
4 ram olmaz diyorsanız bunu almayı düşünücem

2015 model MacBook Pro 2,7 GHz i5 5.nesil 8 GB RAM Intel HD 400 1536MB ekran kartı olan bir model daha var aklıma yattı 6.000TL
4 RAM olmaz diyorsanız bunu almayı düşüneceğim.

Hocam Intel APU işlemcilerde biraz zayıf, belki GTA 5'i akıcı oynatmayabilir. Neden bu kadar MacBook almak istiyorsunuz, bu fiyata 2. el daha iyi laptop bulunur.

Hocam Intel APU işlemcilerde biraz zayıf, belki GTA 5'i akıcı oynatmayabilir. Neden bu kadar MacBook almak istiyorsunuz, bu fiyata 2. el daha iyi laptop bulunur.
Amacım ilk baştada beşirtiğim gibi oyun oynamak değil iş için kullanmak. Ama hani arada bi kafa dağıtmak için oyuna girersem diye soruyorum.

2015 model MacBook Pro 2,7 ghz i5 5.nesil 8 Gb ram intel hd 400 1536mb ekran kartı olan bi model daha var aklıma yattı 6.000TL
4 ram olmaz diyorsanız bunu almayı düşünücem
Bu kadar düşük bütçeyle MacBook almak ölü yatırım olur. Oyun oynamaktan veya render yapmaktan bahsetmiyorum, günlük kullanımda bile işkence çekersiniz. Böyle diyorum çünkü elimde 2017 model Air (işlemci burdakiyle aynı) var. En basit video editinde bile sinir krizi geçirtiyordu bana. Çok sekme açtığımda da kasıyordu Safari. Oyun konusunda da en güçlü i9’lu MacBook’u bile alsanız oyun performansı berbat durumda. İlle de MacBook diyorsanız sizi engelleyemem ama verdiğiniz varanın hakkını almak istiyorsanız daha orantılı şeyler için harcayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı