MacBook alınır mı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.610

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba. Normalde iPhone 11'den 13'e geçiyordum da ama MacBook almaya karar verdim. M1 veya M.2 Olsun istiyorum. Uzay Grisi rengi çok hoşuma gidiyor. En az 15 İnç olsun istiyorum. Bütçem de 16.000 Lira. İkinci el alacağım. Sizce var mıdır bu bütçeye göre bir bilgisayar?

Merhaba. Normalde iPhone 11'den 13'e geçiyordum da ama MacBook almaya karar verdim. M1 veya M.2 olsun istiyorum. Uzay grisi rengi çok hoşuma gidiyor. En az 15 inç olsun istiyorum. Bütçem de 16.000 lira. İkinci el alacağım. Sizce var mıdır bu bütçeye göre bir bilgisayar?

Üniversite mi okuyorsunuz ve bölüm nedir?

M1 de M.2'de olur ihtiyaca göre ama şunu bilinki tasarım vs amaçlı ise çoğu uyg ücretli.

Merhaba. Normalde iPhone 11'den 13'e geçiyordum da ama MacBook almaya karar verdim. M1 veya M.2 olsun istiyorum. Uzay grisi rengi çok hoşuma gidiyor. En az 15 inç olsun istiyorum. Bütçem de 16.000 lira. İkinci el alacağım. Sizce var mıdır bu bütçeye göre bir bilgisayar?

Ne için kullanıcağınıza bağlı üniverste okuyorsanız ve dersler içinse alınabilir iş içinde alınabilir ama günlük kullanım içinse k kadar paranın verilmesinin gereksiz olduğunu düşünüyorum 0 bir Lenovo ile de gayet günlük işlerinizi halledebilirsiniz.

Merhaba. Normalde iPhone 11'den 13'e geçiyordum da ama MacBook almaya karar verdim. M1 veya M.2 Olsun istiyorum. Uzay Grisi rengi çok hoşuma gidiyor. En az 15 İnç olsun istiyorum. Bütçem de 16.000 Lira. İkinci el alacağım. Sizce var mıdır bu bütçeye göre bir bilgisayar?
Hocam bu fiyata 13 İnçten fazlasını almanız pek mümkün değil Macbook cephesinde. İkinci el almanızı da önermiyorum en azından Apple Silicon işlemcili olanlar için. Çünkü sıfırı ile ortalama bin lira falan fark ediyor. Sadece pil döngüsü ve kozmetik için bile bin lira daha fazla verip sıfır almak daha mantıklı. M1 Air 8/256 modeli PT üzerinde 16 bin liralara iniyor, ancak onu alabilirsiniz.

Hocam bu fiyata 13 inçten fazlasını almanız pek mümkün değil MacBook cephesinde. İkinci el almanızı da önermiyorum en azından Apple silicon işlemcili olanlar için. Çünkü sıfırı ile ortalama bin lira falan fark ediyor. Sadece pil döngüsü ve kozmetik için bile bin lira daha fazla verip sıfır almak daha mantıklı. M1 Air 8/256 modeli pt üzerinde 16 bin liralara iniyor, ancak onu alabilirsiniz.

Pt'de en düşük 17,499 TL M1 Air.

M1'ler muhtelemen eski stok ama alınır, M1 değil M.2 üretiliyor şu an diye biliyorum.

Pt'de en düşük 17,499 TL M1 Air.
Hocam fiyatlar sürekli değişkenlik gösteriyor. Daha geçen gün sayfa kenarında reklamı çıkmıştı 16 küsüre, oradan aklıma geldi. Takip etmekte fayda var ki ikinci elleri bile aynı konfigürasyonda fiyatları 16 küsürlerde. Yine bin lira falan oynuyor yani. Dediğim gibi hem garanti süresi hem kozmetik hem de pil döngüsü için ekstra bin lira vermekte bir mahzur yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı