MacBook alınır mı?

Arkadaşlar Razer Blade 15 i9 işlemcili RTX 3070 Ti bir ikinci el laptop buldum 26 bin TL ABD'den alınma sizce uygun mu alsam mı?

Uygun FurMark testi ve istediğiniz programlarda işlemcinin sıcaklık değerlerini isteyin satıcıdan laptopun kozmetiği de iyi durumdaysa alınır.

@Aakons ve @ferckl bakın 12 yaşındaki aklı çalışmayan çocuklar gibi beğenmedim spamlamak yerine insan gibi önerini beğenmedim şu sebepten dolayı yazın veya tepki vermeyin. 7/24 bu forumda milleti toxiclemek yerine insan gibi davranın rica ediyorum.

MacBook Air ses çıkaramaz çünkü fanı yok, daha az güç tüketir çünkü sürekli sıcak çalışacak throttle yaşayacak.

Ses çıkaramazdan kastım buydu zaten ayrıca Mac çipleri ısınan çipler değil zaten yazılım gibi işlerde throttle sorunu yaşamaz.

Uygun FurMark testi ve istediğiniz programlarda işlemcinin sıcaklık değerlerini isteyin satıcıdan laptopun kozmetiği de iyi durumdaysa alınır.

@Aakons ve @ferckl bakın 12 yaşındaki aklı çalışmayan çocuklar gibi beğenmedim spamlamak yerine insan gibi önerini beğenmedim şu sebepten dolayı yazın veya tepki vermeyin. 7/24 bu forumda milleti toxiclemek yerine insan gibi davranın rica ediyorum.

Tamam hocam FurMark testi isteyip atayım yardımcı olur musunuz bakıp? Ben anlamıyorum pek fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı