MacBook benzeri Windows laptop önerisi

• Konuyu başlatan Ket
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.524
Bilemiyorum dediğin hatalı gibi geldi başta şunu söyleyeyim zevk ve renk meselesi ama 15000TL ile alınan Windows bilgisayar çok daha performanslı olur.
Performans olayı yanlış.
Alternatifleri de göz önünde bulundurmak istedim.
MSI Prestige Serisi, Dell XPS serisi (kasa kalitesi konusunda kötü şeyler duymuştum), Huawei Matebook. Bana sorarsanız bu bütçede hiç biri MacBook kadar verimli olmaz (oyun kısmı olmadığı sürece).

Performans olayı yanlış.

MSI Prestige Serisi, Dell XPS serisi (kasa kalitesi konusunda kötü şeyler duymuştum), Huawei Matebook. Bana sorarsanız bu bütçede hiç biri MacBook kadar verimli olmaz (oyun kısmı olmadığı sürece).
Sanırım Macbook Air alacağım. Web de gezinme odaklı alacağım zaten. 16 RAM yapıp alacağım, Teşekkürler.
Apple cidden dolandırmayı abartmış, 256 GB için 2.200TL nedir ya?

Sanırım Macbook Air alacağım. Web de gezinme odaklı alacağım zaten. 16 RAM yapıp alacağım, Teşekkürler.
Apple cidden dolandırmayı abartmış, 256 GB için 2.200TL nedir ya?
Çip değiştiği için bir şey demek zor kalıyor, önceden de anakarta leğimliydi yine aynı durum geçerliydi. Öğrenci iseniz öğrenci indirimi ile alın, öğrenci veya eğitimci bir tanıdık olursa da olur.

Windows bilgisayar çok daha performanslı olur.

Windows daha performanslı mı olur? 🤣🤣🤣 Dostum uygulamalar MacBook'lara özel olarak yazılıyor ve işletim sistemi de yani hem daha performanslı hem de daha stabil driverlar ile çökme ile mavi ekran ile uğraşmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı