Fiyatları çok yakın kararsızım gündelik kullanım video, ders notları, slaytlar, film gibi işlevlerde kullanacağım.
Sizce hangisi olmalı? Şimdiden teşekkürler.
Fiyatları çok yakın kararsızım gündelik kullanım video, ders notları, slaytlar, film gibi işlevlerde kullanacağım.
Matebook aldım ben şarj süresi 5-6 saat gidiyor. Görüntüsü soluk neden bilmiyorum hiç canlı değildi. Görüntü kalitesi tabiki macbookun daha iyidir keza şarj süreside öyle diyorlar ikisininde avantaj dezavantaj durumları var hocam. Ekran genişliği ve üretim yılını dert etmezsen Macbook almalısınMerhaba bende bu 2 cihaz arasında kaldım. Hangisini satın aldın memnun musun?
Matebook aldım ben şarj süresi 5-6 saat gidiyor. Görüntüsü soluk neden bilmiyorum hiç canlı değildi. Görüntü kalitesi tabii ki MacBook'un daha iyidir keza şarj süreside öyle diyorlar ikisinin de avantaj dezavantaj durumları var hocam. Ekran genişliği ve üretim yılını dert etmezsen MacBook almalısın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.