MacBook M1 Pro 14” almaya değer mi?

Gregorz Brzecz.

Kilopat
Katılım
2 Ocak 2015
Mesajlar
4.668
Çözümler
2
Arkadaşlar merhaba, MacBook Pro M1 8GB ve Legion 5 Pro laptopa sahibim. Aslında MacBook’u güncelleyip sadece onu kullanmayı düşünüyordum önceki konumdaki arkadaşlar sağ olsun uyardılar.

Legion’u daha yeni aldım ve şimdi aklımda Mac’i de satıp güncelleme fikri var. Başlıkta belirttiğim model günlük kullanım için fazla mıdır? İsraf olacağını düşünüyorum aslında da sizin fikrinizi de almak isterim.
 
Arkadaşlar merhaba, MacBook Pro M1 8 GB ve Legion 5 Pro laptopa sahibim. Aslında MacBook'u güncelleyip sadece onu kullanmayı düşünüyordum önceki konumdaki arkadaşlar sağ olsun uyardılar.

Legion'u daha yeni aldım ve şimdi aklımda Mac'i de satıp güncelleme fikri var. Başlıkta belirttiğim model günlük kullanım için fazla mıdır? İsraf olacağını düşünüyorum aslında da sizin fikrinizi de almak isterim.

Günlük kullanım için fazla bence satmayın elde dursun
 
Bende macbook pro m1 kullanıyorum 1 seneden fazla süredir. Windows bilgisayardan geçiş yapmıştım. Abartılan macOS rahatlığını bu bilgisayarda bulamadım. En çok sevdiğim özelliği pil performansı. Gerçekten herhangi başka bir laptopta bu kadar uzun ömürlü pil bulmak imkansız. O kadar abartıldığı kadar iyi değil bence günlük işler için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı