Ama macbook kullanmayı vbilmiyorum daha nasıl masaüstünde sağ tık menusu nasıl açılır onu bile bilmiyorumMacbook M1 Air. Mac’ler pil konusunda rakipsiz ve eğitim konusunda son derece işinizi görür.
Yenilik güzeldir. MacOS’i öğrenmek çok zor değil. Daha önce bir Apple cihaz kullandıysanız hızlı alışırsınız zaten.Ama macbook kullanmayı vbilmiyorum daha nasıl masaüstünde sağ tık menusu nasıl açılır onu bile bilmiyorum
Fonksiyonları çok çabuk kavrarsınız hocam, education kategorisinde alabileceğiniz en iyi dizüstü MacBook.Ama macbook kullanmayı vbilmiyorum daha nasıl masaüstünde sağ tık menusu nasıl açılır onu bile bilmiyorum
Fonksiyonları çok çabuk kavrarsınız hocam, education kategorisinde alabileceğiniz en iyi dizüstü MacBook.
Intel serisi kullananlar hala çatır çatır kullanıyor. MacBook’lar kolay kolay yavaşlamazM1 Air cıkalı cok olmadı mı? Adam hem MacOS'tan anlamadığını söylüyor.
M1 Air cıkalı cok olmadı mı? Adam hem MacOS'tan anlamadığını söylüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.