MacBook M4 Air alınır mı?

@Crexyyy güzelce özetlemiş tam olarak yaşadıklarımı. Aynen o şekilde. Büyük ölçekle 60Hz ekran ve tüm oyunlarda ısınma sorunu yüzünden Air almayı önermedim. Ha neden dersen, LoL oynarsın oynamasına ya da herhangi bir oyun. Isınır ısınmasına ama insanlar bunu Gaming laptoplarla karşılaştırıyor. Hayır bunu yapmamalısın. Bu bilgisayar sürekli 90 derecelerde çalışmasına çalışır ama 5 yıllık ömrü varsa 1 yıla indirirsin. Fan yok soğutma yok bu cihazlar hiçbir türlü ısınmamalı eğer uzun bir ömür beklentisi ve dışarıda ya da pilsiz kullanım öncelikliyse.

Haklısınız, cihaz ısıyı fan olmadığı için atamıyor tamamiyle içinde kalıyor ısı.

Oynadığım tek oyun LoL. İşlemci abartı sıcaklıklara çıkmadığı sürece LoL oynayabilirim diye düşünüyorum. Air'i çok hafif ve kucakta rahat olması yüzünden istiyorum açıkçası. Dizi, video vb. izlemek için alıyorum direkt. Bu arada neden Pro önerdin acaba hocam?

Cihaz da LoL oynamayacaksanız M1 bile işinizi görür

@Destie Hocam Macbook üzerinde kapalı da olsa iPhone tarafında birçok sekme görünüyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Siliyorum ama tekrar geliyor.

iPhone kullanmadığım için tam bir şey diyemem maalesef. Manuel eşitleme yapabiliyor musunuz ve yaptığınızda çalışıyor mu?
Maalesef. Biraz daha kurcalayayım hocam. Bu arada macOS 26’ya geçtiniz mi?

Maalesef. Biraz daha kurcalayayım hocam. Bu arada macOS 26'ya geçtiniz mi?

iOS26 ve iPadOS26'yı 4 aydır kullanıyordum ve berbattı her açıdan. O yüzden stabil sürüm yayınlanana kadar geçmemeye karar verdim. En azından biraz bekleyeceğim. Mobil tarafında daha kararsız görünüyor bu arada. MacOS'ta biraz daha stabil çalışıyor gibi görünüyor. Geçmek istiyorum çok güzel özellikler geldi ama şu anlık geçmeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı