MacBook mu tercih etmeliyim yoksa gitar mı?

Onların ne olduğunu bilsem :)

Iste, bilmeden oyle gitarlar almak cok sacma olur. O gitar cok ust seviye. Sana tavsiyem Ibanez GRG170DX alman. Mis gibi giris, orta seviye gitaridir. Profilimde bir kayit almistim. Gidip bakabilirsin. O gitar ile alindi :) Hic gerek yok oyle atraksiyonlara.

Yazılım Mühendisliği okuyacakmışsın. Eğer bu sene okuyacaksan laptop al. Yazılım Mühendisliğinde alacağın bir macbook çok işine yarayacak. Ama önünde daha 2-3 sene varsa al gitarı geç. Durumunuz çok kötü değil anladığım kadarıyla ikna eder üniversiteye başlamış olmanın heyecanıyla aldırırsın bir tane macbook.

Iste, bilmeden oyle gitarlar almak cok saçma olur. O gitar cok ust seviye. Sana tavsiyem Ibanez GRG170DX alman. Mis gibi giris, orta seviye gitaridir. Profilimde bir kayit almistim. Gidip bakabilirsin. O gitar ile alindi :) hiç gerek yok oyle atraksiyonlara.

Hsh manyetikler çok zorluyor çalarken :(

Yazılım Mühendisliği okuyacakmışsın. Eğer bu sene okuyacaksan laptop al. Yazılım Mühendisliğinde alacağın bir MacBook çok işine yarayacak. Ama önünde daha 2-3 sene varsa al gitarı geç. Durumunuz çok kötü değil anladığım kadarıyla ikna eder üniversiteye başlamış olmanın heyecanıyla aldırırsın bir tane MacBook.

Şu an 10. Sınıftayım 2 senem var fakat dediğim gibi yazılım öğrenmeye başladım ve bu sene bir yerde çalışmaya gideceğim babamın arkadaşının yanında ondan dolayı kararsızım :(

Bir de MacBook alırsan uzun omurlu olur o seni bayağı götürür Windows sistemli laptoplar seni yarı yolda bırakabilir.

PC alırsam büyük ihtimal MacBook gibi duruyor garip gelebilir ama neden bilmem Apple'a karşı bir takıntım var denebilir çok güzel geliyor.

Hsh manyetikler çok zorluyor çalarken :(

Şu an 10. Sınıftayım 2 senem var fakat dediğim gibi yazılım öğrenmeye başladım ve bu sene bir yerde çalışmaya gideceğim babamın arkadaşının yanında ondan dolayı kararsızım :(

PC alırsam büyük ihtimal MacBook gibi duruyor garip gelebilir ama neden bilmem Apple'a karşı bir takıntım var denebilir çok güzel geliyor.
Haklısınız ne kadar apple nın telefonlarını sevmesemde yiğidi öldür hakkını yeme demișler pc de laptop da çok iyiler macbook alırsan uzun zaman laptop derdi yașamassın.

Merhaba arkadaşlar, bugün size bir sorum olacak çok kararsız kaldım öncelikle gelecekte yazılım mühendisliği okumak istiyorum şu an elimde hazır sistem bir RTX 3060 ve i5 10400F var. Bunlara ek olarak en büyük hobim gitar çalmak ve iki adet gitarım var biri klasik biri elektro. Klasik gitarımın fiyatı 11.500 civarı elektro gitarımın ise 6.000 TL civarı. Sorum şu ailemle konuştum ve kendi paramı biriktirip bir adet jackson soloist gitar almama izin verdiler ama kendi gitarlarımı satmak koşuluyla ya da (bu sene yazın bir yazılım mühendisinin yanına çalışmaya gidip bir şeyler öğrenmeye çalışacağım) koşulsuz bir adet MacBook Pro M.2 almama izin verdiler ve bana masaüstü bilgisayar değil laptop lazım özelliklede bu yaz. Annemle de şöyle bir konuşma geçti aramızda eğer ki ODTÜ, İTÜ vs. gibi büyük üniversitelerden birini kazanırsam 60.000 TL'lik bir gitar almama izin verdi ama çok kararsızım yıl sonunda da bir konserimiz olacak sizce MacBook mu almalıyım yoksa gitar mı? ( eğer ki gitar alırsam MacBook için para biriktirmem lazım ailem üniversite kazanırsam biraz destek çıkacaklarını söylüyorlar ve gitarda daha orta seviye olduğumu üst seviye bir gitarı geliştikçe almamın daha mantıklı olduğunu ve kariyerimin hobimden önce geleceğini söylüyorlar. Ek olarak kariyerimi müzik üzerine kurmak istemiyorum ve 10. sınıfım )
Jackson X Serisi Soloist SLX DX Camo Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | Zuhal Müzik ( şu an alırsam bu gitarı alacağım )
https://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook-pro/14-inç-uzay-grisi-10-çekirdekli-cpu’ya-ve-16-çekirdekli-gpu’ya-sahip-apple-m2-pro-çip-512gb ( şu an alırsam bu MacBook'u alacağım )
Sizce hangisi daha mantıklı?
Aileler genelde söz verdikleri şeyleri unutuyo seninkini bilemem de hangisini şuanda garanti alabiliyosan onu al geç. Bilgisayar mühendisliği okuyorum puanlar çok yükseliyo. İtü odtü için derece öğrencisi olman lazım ki bu da günde en az 6-7 saat ders çalışman demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı