MacBook mu Windows mu?

aquiet

Centipat
Katılım
10 Nisan 2023
Mesajlar
233
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba. İkisi arasında kaldım. Sadece en fazla Minecraft serverlerine girerim onun dışında bir de Discord. Geri kalanda dersler, video, dizi/film gibi amaçlar için kullanacağım. Hangisini önerirsiniz? Çok yüksek oyunlar oynamayacağım yani.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft çok da hafif bir oyun değil. GPU & RAM base bir oyun. M1/M2 MacBook'ların Minecraft performansını bilmiyorum fakat araştırılıp MacBook'a yönelinmesi daha mantıklı. Windows cihaz alıp Hackintosh ile uğraşma, kaldı ki 10.nesil outdate laptop almak zorunda kalacaksın uygun bir Hackintosh için.
 
Öncelikle merhaba. İkisi arasında kaldım. Sadece en fazla Minecraft serverlerine girerim onun dışında bir de Discord. Geri kalanda dersler, video, dizi/film gibi amaçlar için kullanacağım. Hangisini önerirsiniz? Çok yüksek oyunlar oynamayacağım yani.

Windows öneririm fakat MacBook'a da hevesiniz varsa alabilirsiniz söylediklerinizi yapabilirsiniz.
 
Çok zorlayan bir oyun değil Minecraft MacBook onunda kaldırsın artık bir zahmet diye düsünuyorum benim R5 2600 RX 570 emektar bile 100 FPS alabiliyor. Kaldiki MC sunuculari genelde 1.8 oluyor senin oynadığın sunucularda 1.8 yuksek ihtimal. Ama bir yerden sonra sıkar başka oyunlarda oynarım diyorsan Windows al benim mesela MC de 4000 saatim var artık oyunu açmıyorum bile çok sıktı bir yerden sonra tek MC olmuyor.
 
Gunluk kullanim icin kesinlikle Mac. Ios ve MacOS gunluk kullanim icin bicilmis kaftan. Yeni cihazlarinin pil omru muazzam, performans gunluk kullanim icin fazla bile, optimizasyon konusuna sanirim deginmeme bile gerek yok. Minecraft'i da oynatir yani oyun oynamaya yonelik olmasa da gayet sorunsuz Minecraft oynayabilirsin. Guncelligini koruyamayan Windows/Android cihazlardansa amac gunluk kullanimsa kesinlikle Apple cihazlari oneririm. Son kullanicinin ihtiyac duyabilecegi cogu ozelligi bunyesinde barindiriyor. Fiyatlari biraz tuzlu olsa da uzmesi cok zor bir ihtimal.

Telefonunuz ve su an varsa kullandiginiz bilgisayarinizin ekran tazeleme hizi 120hz ise 60hz ekrana adapte olmakta zorlanabilirsiniz yalnizca, baska aklima gelen yasayabileceginiz potansiyel bir sorun yok. Apple'a kinle yaklasan kitle bana da bu cihazlarin para tuzagi oldugunu, fiyatini hak etmedigini empoze etmisti fakat is pek de oyle degil. Nispeten yeni bir Android cihaz aldigima pismanim, Iphone 11 yerine S21FE tercihimden bile pisman oldum Ipad sahibi olduktan sonra.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı