MacBook niye bu kadar değer görüyor?

Makaleler
49
Merhaba,

MacBook neden bu kadar fazla değer veriliyor anlamadım.

Bu arada artık en zengin şirketi ucu ucuna Microsoft oldu. Tahtını yerinden ettirdi Microsoft, Apple'a karşı.

Pahalı oluşu ayrı bir şey zaten. Kimisi ekosistem yapmayı seviyor. Ah Apple aşıkları...

Oyun oynanmıyor diye biliyorum. Sebebini bana anlatır mısınız?

İyi sosyaller.

Merhaba,

MacBook neden bu kadar fazla değer veriliyor anlamadım.

Bu arada artık en zengin şirketi ucu ucuna Microsoft oldu. Tahtını yerinden ettirdi Microsoft, Apple'a karşı.

Pahalı oluşu ayrı bir şey zaten. Kimisi ekosistem yapmayı seviyor. Ah Apple aşıkları...

Oyun oynanmıyor diye biliyorum. Sebebini bana anlatır mısınız?

İyi sosyaller.
Sosyal statü.

Tek kelime ile kaliteli diyebilirim. İnsanların ihtiyaçları dışı bu cihazları alması makinenin kendisine bir eleştiri malzemesi olarak sunulamaz. ARM sonrası MacBook neredeyse bugün hiçbir laptobun sağlayamadığı kullanım süresi ve sessizliği sunuyor. Güçlü, sessiz, malzeme kalitesi, işletim sisteminin günlük kullanıma daha yatkın olması (Windows'a kıyasla), paneli.. İlla ki eleştirilecek yerleri var ancak bu kadar değer görmesi insanların abarttığı değil makinenin gerçekten hakettiği bir şey olmasından.

Kaliteli bir ürün evet, tartışılmaz. Ancak kullanım amacı bana uygun değil, şahsen o kadar para vermezdim. Uzun seyahatler yapan birisi olsam ve fotoğrafçı olsam misal Mac kullanmak mantıklı olabilirdi.

Tek kelime ile kaliteli diyebilirim. İnsanların ihtiyaçları dışı bu cihazları alması makinenin kendisine bir eleştiri malzemesi olarak sunulamaz. ARM sonrası MacBook neredeyse bugün hiçbir laptobun sağlayamadığı kullanım süresi ve sessizliği sunuyor. Güçlü, sessiz, malzeme kalitesi, işletim sisteminin günlük kullanıma daha yatkın olması (Windows'a kıyasla), paneli.. İlla ki eleştirilecek yerleri var ancak bu kadar değer görmesi insanların abarttığı değil makinenin gerçekten hakettiği bir şey olmasından.
Çoğu alan kişi sosyal statüsü yüzünden alıyor. Tabii ki araştırıp iyi olduğu içinde alan vardır fakat sırf Apple olduğu için alanlar da var.

Çoğu alan kişi sosyal statüsü yüzünden alıyor. Tabii ki araştırıp iyi olduğu içinde alan vardır fakat sırf Apple olduğu için alanlar da var.
Hem katılıyorum hem katılmıyorum. İyi olduğunu zaten biliyorlar herkesin teknik adam olmasına gerek yok. Ancak illa profesyonel olmak da gerekmiyor. Param varsa tabi ki kaliteli bir ürün tercih ederim. Dediğim gibi macOS işletim sistemi günlük kullanımda bir kişinin ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılıyor diye düşünüyorum. Bunlar cihazın uzun pil ömrü, priz dışı performans eksikliği yaşamaması, ekranı, ses ve kamera deneyimi ile birleştiğinde gayette normal bir standart vatandaşın da alabileceği bir ürün sosyal statüden bağımsız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı