MacBook Pro 14 M3 modeli Intel Mac olarak görünüyor

AndRoGeoR

Kilopat
Merhaba, bu MacBook'u satın aldım:
Ancak model numarasını (Z1C8000K7) Google'da aratınca hiçbir bilgiye ulaşamıyorum. YouTube'a giriş için telefondan Mac'i yetkilendirmeye çalışırken şu ekran dikkatimi çekti:

1702681654175.png

Aygıt olarak Intel Mac yazıyor, bildiğim kadarıyla Intel eski model Mac'lerde kullanılıyordu. Acaba bir gariplik var mı? Veya normalin bu kadar altında fiyatla satabilmelerinin sebebini bilen varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pt güvenilirdir hocam Apple arayıp seri numarasından sorgulama yapabilirsiniz pazartesi aynı ürünü bende sipariş geçeceğim bakarım dediğiniz yere.

Teslim edildikten sonda deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Yazılım(Java) geliştirme ile ilgileniyorum. Performans sorunu yaşar mıyım? İlk MacBook'um olacak kendisi.

Tabii ki buraya konu açacağım sorunuzu oradan alırım benim de ilk. Performans sorunu beklemiyorum.

Merhaba, ürünü satın aldınız mı? Ben de almak istiyorum ancak acaba bir problem yaşar mıyım diye endişeleniyorum.

Aldım ancak pt ye iade/değişim istedim. Cihazda topraklama yok aldıktan sonra Apple toprak uzatma kablosunu almanız iyi olur. Ekranı mikrofiber ve izopropil alkolle silmek gerekiyor su iz yapıyormuş. Ayrıca benim track pad boya atması oldu. İade onaylanırsa tekrardan almayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı