MacBook Pro 16 pandemi sürecinde alınır mı?

Samcini

Femtopat
Merhabalar MacBook Pro 16" almayı düşünüyorum. 2020 yeniliklerini araştırdım mini LED'liler, ARM işlemciler bu modelde geleceğini zannetmiyorum. Malum temmuz başında yaklaşık 2 bin lira zam geldi. Zannedersem ekim, Kasım gibi 2020 olanı gelecek bir zam daha gelir mi? Bir bilgisi olan var mı? Beklemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar MacBook Pro 16" almayı düşünüyorum. 2020 yeniliklerini araştırdım mini LED'liler, arm işlemciler bu modelde geleceğini zannetmiyorum. Malum temmuz başında yaklaşık 2 bin lira zam geldi. Zannedersem ekim, Kasım gibi 2020 olanı gelecek bir zam daha gelir mi? Bir bilgisi olan var mı? Beklemeye değer mi?

Vallahi vergiler çok yüksek cidden alım gücü düşük durumun varsa al.

Anında sipariş geçebilirim de yenisinin çıkmasına az kaldı 3 ay sonra bu eski model olacak. Yenisini beklemek daha mantıklı geliyor. Onunla birlikte gelecek yenilikleri araştırıyorum. Sizin bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı