MacBook Pro ekranı ıslak mendil ile silinir mi?

ansa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 Tİ
İ7 13700K
32 GB RAM
MSİ MPG Z690 CARBON Wİ-Fİ
Telefon: iPhone 15 Pro Max
MacBook Pro M3 PRO
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Bende 2 tane MacBook Pro var. Biri 2016 touchbar versiyon, biri M3 Pro versiyonu. İkisinin de ekranlarını silmek istiyorum. İkisi için ıslak mendil ile silip kurulama işini de toz bırakmayan bir bez ile yapabilir miyim? Islak mendil ekrana zarar verir mi veya onun yerine gidip Apple'dan parlatma bezi mi alayım? 720 lira bir beze vermek kötü gibi geliyor.

Herhangi bir mikrofiber bezle silebilirsin illa 720₺ verip alman gerekli değil.

Islak mendille ekran kısmını silip daha sonra kuru bez ile kurut. Böylece iz kalmaz.

Islak mendili klavyede çok kullanma tuşların arasından sıvı girerse tuşlar çalışmaz hale gelebiliyor. Daha önce başıma geldi klavyeyi değiştirmek durumunda kaldım.

Benim laptop oyuncu laptopu ekranı mat gözlük beziyle siliyorum iz kalmıyor. Islak mendille silip kağıt havlu ile kurulayınca çizik çizik iz kalıyor. Evde en basit bulabileceğiniz gözlük beziyle rahatça silersiniz.

Benim laptop oyuncu laptopu ekranı mat gözlük beziyle siliyorum iz kalmıyor. Islak mendille silip kağıt havlu ile kurulayınca çizik çizik iz kalıyor. Evde en basit bulabileceğiniz gözlük beziyle rahatça silersiniz.
Kağıt havlu hem iz bırakır hem çizer, gözlük bezi yoksa bile yumuşak kuru bir bez iş görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı