MacBook Pro için ARM işlemci beklenmeli mi?

Monsieurr97

Decapat
Merhaba, merak ettiğim soru başlıkta gördüğünüz gibidir. Henüz bütçe yeterli olmadığı için birkaç ay daha bekleyeceğim almak için. Sizce bütçem tamamlandığında Intel işlemcili bir MacBook Pro alırsam ileride sıkıntı yaşar mıyım? 20.000₺ verdiğim bilgisayarı Linux ya da Windows ile kullanmak istemiyorum çünkü. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, merak ettiğim soru başlıkta gördüğünüz gibidir. Henüz bütçe yeterli olmadığı için birkaç ay daha bekleyeceğim almak için. Sizce bütçem tamamlandığında Intel işlemcili bir MacBook Pro alırsam ileride sıkıntı yaşar mıyım? 20.000₺ verdiğim bilgisayarı Linux ya da Windows ile kullanmak istemiyorum çünkü. Şimdiden teşekkürler.
Beklenir ama 3. nesil beklenir. İlk çıktığında çok sorunlu olabilir, siz de kobay faresi olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ilk nesil de 2 seneye falan çıkar diyorlar 3. nesili bekleyecek olursam kaç sene beklerim Allah bilir.

Apple bana göre Sony'e çok benziyor ikisininde ilk çıkardıkları şeyler kronik sorunlu oluyor. Isınan ilk nesil fat kasa PS4 Apple tarafında (butterfly olması lazım ismi) yeni klavye.
PS5'inde ilk çıkan modeli alınmaz.

Bence son birkaç yıldır Macbook Pro 13" ve Macbook Air almak için en iyi zamanı yaşıyor olabiliriz. Kelebek tasarımlı klavyelerden nihayet vazgeçildi. Tüm Macbook'lar artık Magic Keyboard ile geliyorlar. Üst segment Macbook Pro 13" ve tüm Air modelleri Intel 10. nesil işlemcilerle güncellendiler. Şimdi alırsanız ARM mimarili ilk nesil Mac'lerde çıkabilecek olası sorunlardan da kaçınmış olursunuz. Air'deki thermal throttling meselesi dışında inceleme sonuçları da olumlu görünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı