Elektronik MacBook Pro M2 16 GB 512 GB SSD 13.3" 43.999,00 TL

Famronty

Megapat
Katılım
30 Temmuz 2019
Mesajlar
6.816
Makaleler
1
Çözümler
121
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gayet güzel ve portatif bir model. Fiyatı bir tık fazla tuzlu ama imkanı olanların alabileceği cinsten bir model.

Şu an fark ettim, bu MacBook Pro 13 değilki? M2 Air bu. Hatalı ürün girmişler galiba, görsellerinde M2 Air var. @Famronty

Görsellerinde M2 Air olan bir M2 Pro MacBook, ilginç.
 
Son düzenleme:
Ya Pro takısı yanlış ya da görseller yanlış. MacBook Pro M.2 modelinde 16 GB RAM ve 512 GB SSD bulunan cihazlar pahalı oluyor dediğiniz gibi. Diğer satıcılar 50.000 TL'den başlıyor;

 
Arkadaşlar apple'da 58 bin tl bu konfigürasyon nasıl indirim yok dersiniz anlamadım. Cihazı uzun zamandır takip ediyorum. Gayet de indirim var.
 
Şimdi bakma şansım oldu. M2 Air olması çok saçma olur. Ürün zaten Teknosa üzerinde satışı var ve 37.000 TL'ye satılıyor. Muhtemelen satış sayfasına yanlış resim koymuşlar. M2 Air modelinin bu fiyatta olması mantıklı olmaz çünkü.

 
Ürün doğru, görsel yanlış gibi görünüyor. Aynı şekilde Teknosa sadece kendi adresinde değil Trendyol üzerinden de kampanya yapmış görünüyor, buradaki yorumlara bakarsanız ürünün doğru olduğunu anlayabilirsiniz.

 
Canlı destek kısmından sorduğumda başlığın doğru olduğu söylendi ancak görsel hatalı. Kendisi Macbook Pro M2 16GB 512GB versiyonu. Trendyol ve Hepsiburada üzerinde aynı ürünü bulabilirsiniz. Hepsiburada üzerinde gerçek görsel mevcut, Trendyol yorumlarında ise ürünün gerçek görsel yorumları mevcut.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı