MacBook Pro M4 vs M4 Pro

Makaleler
3
Arkadaşlar, bu ara çok farklı bilgisayar konusu açtım trol olduğunu düşünmenizi istemem. Malum, üniversiteler açılıyor ve gidecek tanıdıklar, aile dostları soruyor. Ben kendi bilgim çerçevesinde bazı öneriler yapıyorum ama ek fikirden zarar gelmez mantığı ile buraya da konu açıyorum.

Gelelim konumuza yazılım okuyacak birisi için MacBook Pro M4 mu iyi olur, M4 Pro MacBook Pro mu? Kesinlikle laptop alacak yurtta kalacağı ve seyahat ederken sıkıntı çekmek istemediği için MacBook düşünüyor. M4 işlemcili MacBook Pro'nun güç olarak yeteceğini düşünüyorum, ama sizce M4 Pro işlemciye çıkmaya gerek var mı? Ek olarak, tüm işlerini zorlanmadan Windows gibi MacBook üzerinde halledebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç anlamında zorlanmaz fakat neler kullanacak macOS tarafında tam desteği var mı yok iyi araştırsın. Kısacası sanallaştırmayla falan uğraşmak zorunda kalmasın.

Windows düşünecek olursa Lenovo öneririm.

Güç anlamında zorlanmaz fakat neler kullanacak macOS tarafında tam desteği var mı yok iyi araştırsın. Kısacası sanallaştırmayla falan uğraşmak zorunda kalmasın.

Windows düşünecek olursa Lenovo öneririm.

Dediğiniz gibi hocam dikkatli olması yönünde uyaracağım ben amatör olarak yaparken sıkıntı çekmedem ama yazılım çok büyük bir alan illa destek olmayan bir noktası vardır.

Hocalarım şimdi seçenekler bunlar sizce hangisi?

M4 işlemci 16 GB RAM 1TB hafıza 14inc ekran

M4 işlemci 24 GB RAM 1TB depolama 14 inc.

M4 Pro işlemci 512 GB depolama 16 GB RAM 512 GB 14 inc.

M4 Pro işlemci 24 GB RAM 512 GB depolama 16inc.

En mantıklı gördüğünüz hangisi render konusunda falan ekstra SSD iş yapıyor ama yazılımda aynı şekilde iş yapar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı