denizsevim
Kilopat
Niye yavaş olsun ki? Turbo boost ile 3.9Ghz'ye çıkan bir işlemciye sahip.Ben de almayı düşünüyorum ve açıkçası çıkarma ihtimali var ama biraz yavaş olur temel işlevlerde sıkıntı olacağını sanmam.
Niye yavaş olsun ki? Turbo boost ile 3.9Ghz'ye çıkan bir işlemciye sahip.Ben de almayı düşünüyorum ve açıkçası çıkarma ihtimali var ama biraz yavaş olur temel işlevlerde sıkıntı olacağını sanmam.
Bellek kısmı var biraz. MacOS her ne kadar bellekte rahat olsa da biraz düşündürüyor. Bu arada 128 GB versiyonunu almanızı tavsiye etmem.Niye yavaş olsun ki? Turbo boost ile 3.9Ghz'ye çıkan bir işlemciye sahip.
128 gayet yeterli ona para vereceğinize external SSD alırsınız.Bellek kısmı var biraz. MacOS her ne kadar bellekte rahat olsa da biraz düşündürüyor. Bu arada 128 GB versiyonunu almanızı tavsiye etmem.
İnan bana ben de aynı kısımdayım ama MacOS'te program kullanacaksan dediğin şey pek verimli olmuyor. Normal bir kullanıcı için çok mantıklı ancak programlar çok alan kaplıyor.128 gayet yeterli ona para vereceğinize external SSD alırsınız.
1000'den fazla aslında. Normal kullanıcı yanında Taşınabilir SSD alabilir ancak program yazmayı düşünüyorsanız paraya kıymak gerekiyor.Hocam herhangi bir fark oluyor mu? Nerdeyse 1000 lira pahalanıyor ssd kapasitesi artınca @Dryus
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.