MacBook'a virüs bulaştı

ElonMusk

Decipat
Daha fazla  
Bilgisayar kendini kapatmış durumdaydı, birden ışığı yandı, bende ne olduğunu anlamaya çalışırken cihazı parmak izi ile açtım ve fare imleci kendi kendine oynamaya başladı,

Virüs ayarları açmaya çalışırken bende cihazı zorla kapatmaya çalıştım, resmen mouse üzerinde savaş döndü diyebilirim, cihazı zorla kapadım,

Şu an destek ile iletişim kurmaya çalışıyorum fakat açan yok. @Recep Baltaş

0216 282 15 11 burayı mı aradınız? Normalde hemen açıyorlar, açmamaları garip.

Bilgisayar kendini kapatmış durumdaydı, birden ışığı yandı, bende ne olduğunu anlamaya çalışırken cihazı parmak izi ile açtım ve fare imleci kendi kendine oynamaya başladı,

Virüs ayarları açmaya çalışırken bende cihazı zorla kapatmaya çalıştım, resmen mouse üzerinde savaş döndü diyebilirim, cihazı zorla kapadım,

Şu an destek ile iletişim kurmaya çalışıyorum fakat açan yok. @Recep Baltaş

Durduk yerde virüs bulaşmaz touchpad kirlendiği için imleç kendi kendine oynuyordur. Bende yaşadım.

Durduk yerde virüs bulaşmaz touchpad kirlendiği için imleç kendi kendine oynuyordur. Bende yaşadım.
Bariz şekilde ayarlara gitti ve bir şey açmaya çalıştı, dediğim gibi mücadele ederek kapadım cihazı.

Ben cihazı açmadım, kendisinin ışığı yandı sonra parmak izi düğmesine bastım, çok bariz bir şey var.

Destek ekibi sizler gibi olayın mümkün olmadığını söyledi, şuan cihazı açtım bir şey yok fakat olmaması için sebep yok...

@Recep Baltaş Hocam, gün içinde YouTube üzerinden Arabalar 1 ilk sahne videosunu indirmek için Webtekno'nun güvenilir dediği sitelerden birisine tıkladım, Avast bir dosyanın engellendiğini söyledi, 3-4 saat sonrada bu olay yaşandı.

Bu arada dosyayı yine Save From üzerinden indirdim...

Avast veya Malwarebytes bir şey bulamadı fakat virüs bariz bir şekilde ayarlardan bir şeyi açmaya çalıştı, yanlış değilsem küçük bir pencerede mail tarzı (tamamını göremedim) bilgilerimin yazdığı bir pencere açtı, sonrasında cihazı kapadım.

0216 282 15 11 burayı mı aradınız? Normalde hemen açıyorlar, açmamaları garip.
Açtılar fakat baya bekledim, ilk aramamda çok güzel tarama falan yapacaktık, kapama tuşuna uzun süre basıp bir ekran getirmiştik, daha sonra telefonu yanlışlıkla kapadı, ikinci temsilci imkansız diyerek geçiştirdi.

@Evil Belief @e.n.e.s

Son düzenleme:
Bariz şekilde ayarlara gitti ve bir şey açmaya çalıştı, dediğim gibi mücadele ederek kapadım cihazı.

Ben cihazı açmadım, kendisinin ışığı yandı sonra parmak izi düğmesine bastım, çok bariz bir şey var.

Destek ekibi sizler gibi olayın mümkün olmadığını söyledi, şu an cihazı açtım bir şey yok fakat olmaması için sebep yok...

@Recep Baltaş hocam, gün içinde YouTube üzerinden arabalar 1 ilk sahne videosunu indirmek için Webtekno'nun güvenilir dediği sitelerden birisine tıkladım, Avast bir dosyanın engellendiğini söyledi, 3-4 saat sonrada bu olay yaşandı.

Bu arada dosyayı yine Save from üzerinden indirdim...

Avast veya Malwarebytes bir şey bulamadı fakat virüs bariz bir şekilde ayarlardan bir şeyi açmaya çalıştı, yanlış değilsem küçük bir pencerede mail tarzı (tamamını göremedim) bilgilerimin yazdığı bir pencere açtı, sonrasında cihazı kapadım.

Açtılar fakat bayağı bekledim, ilk aramamda çok güzel tarama falan yapacaktık, kapama tuşuna uzun süre basıp bir ekran getirmiştik, daha sonra telefonu yanlışlıkla kapadı, ikinci temsilci imkansız diyerek geçiştirdi.

@Evil Belief @e.n.e.s

Mac App Store'u açın ve ücretsiz olan BitDefender virüs tarayıcısı programını indirin. uygulamayı kurun, tanımları güncelle düğmesini tıklayın. ardından tarama başlatın. uygulamanın, Mac'e tam erişmesine izin verin.

Mac App Store'u açın ve ücretsiz olan BitDefender virüs tarayıcısı programını indirin. uygulamayı kurun, tanımları güncelle düğmesini tıklayın. ardından tarama başlatın. uygulamanın, Mac'e tam erişmesine izin verin.
Bu mu? Görsel yükleniyor...

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2022-08-29 18.43.45.png
    Ekran Resmi 2022-08-29 18.43.45.png
    595,2 KB · Görüntüleme: 107
Hayal görmemişsinizdir zaten, mouse kullanıyorsanız optik okuyucunun bulunduğu yüzey sebebiyle kendi kendine hareket etmiş olabilir, touchpadde sorun olmuş olabilir, yazılımsal bir sorun olmuş olabilir. Mac'de cihazı uzaktan kontrol etmeyi sağlayabilecek bir açık güncel olarak bildiğim kadarıyla yok. Tekrar bir kontrol edeceğim yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı