MacBook'un çalışması için en önemli parçalar nelerdir?

453482

Kilopat
Katılım
28 Nisan 2021
Mesajlar
3.614
Makaleler
17
Çözümler
63
Yer
Türkiye, Ankara
Merhaba,

Bir konu açmıştım "parça parça MacBook toplama" diye ve yapmaya karar verdim. Parçaları nereden alacağıma karar verdim ama hangi parçalar en önemlisi emin değilim. Touchpad gibi şeyleri almayacağım çünkü masaüstü gibi bir sistem yapmak istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim: )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart, RAM, SSD, ekran, kasa ve adaptör.
İşlemci ve ekran kartı genelde anakart üzerinde lehimli olarak bulunuyor.
Masaüstü olarak kullanacağınız için harici klavye, mouse ve monitör gerekecek.
 
Anakart, RAM, SSD, ekran ve adaptör.
İşlemci ve ekran kartı genelde anakart üzerinde lehimli olarak bulunuyor.
Yok hocam onları biliyorum da önemli olan FLEX kablolarından bahsettim ama yinede sağ olun.
Böyle birşey yapmak biraz sıkıntılı. Apple ürünleri birbiri ile bağlantılı olabiliyor. O yüzden içini komple bir yıldan (örnek 2016) hepsini onunkinden toplayın.
Tamam iyi ki söylediğiniz.
 
Ekran bölgesi dışında kalan kısmı toplayın derim.
screenless_macbook_pro_15_inch_1624268476_ee84ef5f_progressive.jpg
 
@453482 görseli Google üzerinden aldım.
 
Hocam o iş zor. Bence Hackintosh Build toplayın derim. OpenCore firması bir zamanlar Windows 10 + macOS Dual boot seçenekli kasalar satıyordu. Hala var mı bilmiyorum. Intel tabanlı Hackintosh Build öneriyorum. AMD içinde çıktı ama Apple önceden Intel kullandığı için Intel daha sağlam gidebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı