MACFit'e gidilir mi?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Ben şu ana kadar spora gitmedim, sadece evdeki ağırlıklarla egzersiz yapıyordum fakat onu da artık bıraktım iyice göbeğim çıktı. Sizce MACFit'e yazılıp önce yağlarımı yakıp sonra kas kütlesi kazanabilir miyim? Fiyatları çok pahalı ama en yakında bulunan spor salonu da o.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu ana kadar spora gitmedim, sadece evdeki ağırlıklarla egzersiz yapıyordum fakat onu da artık bıraktım iyice göbeğim çıktı. Sizce MACFit'e yazılıp önce yağlarımı yakıp sonra kas kütlesi kazanabilir miyim? Fiyatları çok pahalı ama en yakında bulunan spor salonu da o.

Alet imkanı geniş oluyor iyidir ama fiyat tuzlu dediğiniz gibi bundan sonra tercih sizin sadece yağ yakma kardiyo yapacaksanız biraz gereksiz olabilir.

Akşamları çok kalabalık ve genelde tiktokçu tipler doluyor. Gym influencerları yüzünden Popüler kültür mekanlarından biri oldu artık MACFit. Fiyatına değeceğini düşünmüyorum. Daha uygun fiyatlı mahalle gym tarzı yerleri tercih edebilirsin ama sana bağlı bu tamamen.

Kayıt olmadan önce akşam saatinde oraya git. gözlemleme yap. Kalabalık mı? havadar mı? eğer bunlardan geçerse kayıt olabilirsin. Macfit çeşitlilik bakımında gayet iyi. Kalabalıksa üye olma. 5-6 kişi sıraya girersin. Malesef sınırları yok herkesi içeriye doldurabiliyorlar.

Yakında başka salon yoksa üye olunabilir. Ben 1 yıl MACFit'e gittikten sonra yine MACFit ile aynı paraya bir mahalle salonuna gitmeye başladım hem ekipman hem rahatlık olarak MACFit'i 2'ye katlar öyle diyeyim. Çevredeki salonları iyice araştırıp ona göre karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı