macOS için SSD önerisi

xwLOGAN

Megapat
SSD veya HDD modeli
500GB Crucial P2 CT500P2SSD8 M2 SSD PCI-e NVMe 230
Anakart
HM470 Chipset
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi sistemime macOS kuracağım lakin bunun için ayrı bir SSD satın alacağım. Aşağıda belirttiğim SSD hangisini almam gerekir?

Kingston, Intel, WD , Green, Adata. Bu fiyat bandında başka bir öneriniz varsa açığım mümkünse yüksek okuma yazma hızlarında bir öneri.

MacOS için size bir SSD önermek istiyorum tabi biraz tuzlu. Ama benim MacOS olsa düşünmeden alırım.

MacOS için size bir SSD önermek istiyorum tabi biraz tuzlu. Ama benim MacOS olsa düşünmeden alırım.

Offf :D hocam yapmayın yanarızz

250 Akbank indirim kuponundan yararlanacağım için hepsiburadadan bakmak zorundayım bunu belirtmemiştim ama

Onun adı geçen bir sıralama vs. bulamadım bilmiyorum açıkçası. Kioxia'nın bu modeli güzel.
sıralamadan kastınız nedir açıkcası anlıyamadım, ben Kingstonun bu modeli alma şu sebepten vb. yorumlarda bulunursunuz diye beklemiştim, Technopat'a katılım tarihlerimiz ise tesadüfün bu kadarı :) :)

sıralamadan kastınız nedir açıkcası anlıyamadım, ben Kingstonun bu modeli alma şu sebepten vb. yorumlarda bulunursunuz diye beklemiştim, Technopat'a katılım tarihlerimiz ise tesadüfün bu kadarı :) :)
Hocam tabii söyleyeceğim ama detaylarına ulaşamadım açıkçası PCIe 4.0 yeni bir SSD sanırım. Diğerinin kontrolcüsünü vs. biliyorum ama bunun hakkında bilgim yok. Sıralamadan kastım da çeşitli listeler var bunların derlenmiş halleri, orada var kontrolcüsü nedir NAND tipi nedir gibisinden. O yüzden daha pratik.
Phison E19T kontrolcü varmış DRAM yok SSD'de, o yüzden pek önermeyeceğim bir SSD. Sadece attıklarınızdan Intel marka olanda var DDR3L DRAM.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı