Syphex
Centipat
Sizden çok ben mutlu oldum sanırımBu eklenti işe yaradı çok sağolun.
Eki Görüntüle 645796
Sizden çok ben mutlu oldum sanırımBu eklenti işe yaradı çok sağolun.
Eki Görüntüle 645796
Sizden çok ben mutlu oldum sanırımBu arada ne kadar RAM kullanıyor?
Biraz Mac cahiliyim kusura bakmayınEki Görüntüle 645798
Safari'de 7 sekme açıkken bir tık daha fazla kullanıyor. Ama neredeyse hiçbir eklenti desteklemiyor. Chromium tabanlı bir tarayıcı için gayet iyi bence.
Biraz Mac cahiliyim kusura bakmayınMağazadan kurulmuyor mu ? Her eklentiyi destekliyor aslında.
Birkaç kere denedim ama nedense hiç kullanasım gelmedi. Hantal bir tarayıcı hissi yaratıyor sürekli.@Ribozomlu Cıstırgo Sucuğu, Vivaldi denemiş miydin?
![]()
Kontrolünüzdeki tarayıcı | Vivaldi
Tarayıcınız önemli. Vivaldi rakipsiz kişiselleştirme ve kontrol özelliklerine sahip yeni bir tarayıcı. Hızlı, güvenli ve esnek – bu sizin için yapılmış bir tarayıcı.vivaldi.com
Başka önerebileceğim bir tarayıcı bulunmuyor. Zaten tüm popüler tarayıcıları da denemişsin. Slimjet ile devam mı edeceksin?Birkaç kere denedim ama nedense hiç kullanasım gelmedi. Hantal bir tarayıcı hissi yaratıyor sürekli.
Eğer Safari işimi görmeyecek bir noktaya gelirse Slimjet'e geçiş yapacağım.Başka önerebileceğim bir tarayıcı bulunmuyor. Zaten tüm popüler tarayıcıları da denemişsin. Slimjet ile devam mı edeceksin?
Vivaldi'yi ben de denemiştim fakat arayüz olarak çok kötü bir tarayıcı.Vivaldi'nin arayüzünden dolayı hantal hissettirebileceğini düşünüyorum, benchmark yapıp karşılaştırmayı deneyebilirsiniz. Aynı hissiyatı bana da vermişti fakat aralarında bir fark olduğunu hatırlamıyorum.