MacOS kurmak için bir sebep var mı?

Alakası yok. Kendimi bildim bileli Windows kullanırım, MacOS'e kolay adapte oldum. Siri vs. Cortana'dan (rezalet bence) çok daha iyi.
İnsandan insana göre değişen bir faktör. Alakası var ama size göre mantıklı olmayabilir. Ben şahsen her işletim sistemine yaklaşık 10 dakikada adapte olan bir adamım.

Sanırım render uygulamaları daha iyi çalışıyor ya da fotoğraf/video uygulamalarına daha rahat erişimleri ya da performansa etki edebilecek bir şeyleri olabilir. Zevkine kurabilir, bir sürü sebep vardır aklıma gelenler bunlar.
Performansa iyi yönden etki ettiğini görmedim, fakat MacOS'i Final Cut Pro gibi MacOS'e özel olan yazılımdan dolayı kullanan var.

Sistem uyumlu ve depolama varsa asıl soru; yapmamak için bir sebep var mı?
Bence var. Gizlilik, kapalı kaynak olması durumu ve şu anda kullandığım işletim sisteminden çok daha kısıtlı olması bunlardan biri. Tabii ki kişiye göre değişen bir durum bu.

İnsandan insana göre değişen bir faktör. Alakası var ama size göre mantıklı olmayabilir. Ben şahsen her işletim sistemine yaklaşık 10 dakikada adapte olan bir adamım.

Performansa iyi yönden etki ettiğini görmedim, fakat MacOS'i final cut Pro gibi MacOS'e özel olan yazılımdan dolayı kullanan var.

Bence var. Gizlilik, kapalı kaynak olması durumu ve şu anda kullandığım işletim sisteminden çok daha kısıtlı olması bunlardan biri. Tabii ki kişiye göre değişen bir durum bu.

Final Cut programını hiçbir video editöründe görmedim genelde Adobe Premiere Pro kullanırlar.

Geçmeyen bin pişman. 1 hafta macOS, 1 hafta da Windows kullanın. Windows'un arayüzü çok kuru ve dandik gelecektir.

Ben oyun oynarken W11, normalde High Sierra kullanıyorum. Dual boot olarak.

Animasyonları gerçekten mükemmel. Bende Windows 11'den bunu beklerdim ama çıkmadı işte...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı