Çözüldü macOS kurulumu bitti ama Windows açılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

m.eray

Femtopat
Daha fazla  
macOS kurulum yüklemesi tamamlandı. Ayırdığım diskte 13 GB kullanmış kurulduğu belli ama bir türlü açılmıyor sadece yeniden kurma ekranı geliyor.

@m.eray @Kleyn

IMG_20220910_210623_751.jpg

Config uyumsuz. En temiz config al işlemcine uygun. CometLake, Skylake hangisi ise.

Önceki mesajlarına baktım da boot ekranında zaten gözükmüyor Opencore. Windows başlatması normal. Yüklenmemiş ki sisteme. Flaş bellek ile başlatsan bile gözükmesi lazımdı. Yüklerken bir çok kez restart atar PC. Başında bekleyip Windows açılmasına izin verme. Her seferin de macOS installer seçeneği ile başlat.

Config uyumsuz. En temiz Config al işlemcine uygun.comet Lake, Skylake hangisi ise.

Önceki mesajlarına baktım da boot ekranında zaten gözükmüyor OpenCore. Windows başlatması normal. Yüklenmemiş ki sisteme. Flash bellek ile başlatsan bile gözükmesi lazımdı. Yüklerken birçok kez restart atar PC. Başında bekleyip Windows açılmasına izin verme. Her seferin de macOS installer seçeneği ile başlat.

Hocam başında bekliyorum ve kurulum esnasında sadece bir kez reset atıyor ben de macOS installer seçeneğini seçiyorum ancak seçtiğim halde Windows başlıyor.

Config uyumsuz. En temiz Config al işlemcine uygun.comet Lake, Skylake hangisi ise.

Önceki mesajlarına baktım da boot ekranında zaten gözükmüyor OpenCore. Windows başlatması normal. Yüklenmemiş ki sisteme. Flash bellek ile başlatsan bile gözükmesi lazımdı. Yüklerken birçok kez restart atar PC. Başında bekleyip Windows açılmasına izin verme. Her seferin de macOS installer seçeneği ile başlat.

İşlemci Config ile uyumludur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı