macOS Monterey kurarken 'mcos in Memory panic stackshot succeeded' hatası

Buyrun hocam ve seçmeme zaman kalmadan macos insalter seçti 3 sn sonra fln seçti
Windows silinmemiş, eğer klavye de yön tuşlarından sağ veya sol tuşlardan birine basarsanız otomatik olarak başlatmaz. Windows'u silmeniz lazım. Pardon Boot Camp simgesini görmedim. Disk logosu olan installer'ı seçin.

Son düzenleme:
Windows silinmemiş, eğer klavye de yön tuşlarından sağ veya sol tuşlardan birine basarsanız otomatik olarak başlatmaz. Windows'u silmeniz lazım. Pardon Boot Camp simgesini görmedim. Disk logosu olan installer'ı seçin.
Onu seçtim hocam yani macos insalter

Hocam nasıl silinmez anlamıyorum bide 4 dk dır kodlar yazılıyor bunları ilk defa görüyorum belkide kendini yeniden baslatri

Bir de Monterey installer'ı seçer misiniz? Monterey logolu olan.
Hocam anladım ben izah edeyim sistem bir işlemi yaptı ya yeniden başlayacağı zaman ilk işletim sistemi maç değil ya aslında işlemler oluyor yani her gittiginde f9 basıp giriyorum bar sona yaklaştı gene yaptim

Yani yeniden başlama yarı otomatik oluyor

Bu Mac hakkında'yı açıp fotoğraf atabilir misiniz? Elma logosuna basın oradan açabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı