Çözüldü MacOS Sierra Kurulumda Still Waiting Root Devices Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Эмре

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ben yaklaşık olarak 1 ay önce macOS Sierra'yı Unibeast ile bilgisayara kurmaya başladım. -v modundayken FireWire uyazan bir yerde takılıyor ve daha sonra Still waiting root devices yazısı geliyor ve yazılar birbirine karışıyor. Ayrıca ekrana dur işareti de geliyor. Bu konuyla alakalı İngilizce-Türkçe-Rusça bütün konulara baktım fakat hiçbiri işime yaramadı. Denediğim komutlar:
PCIRootUID:0/1 npci=0x2000/0x3000/0x4000 GraphicsEnabler=Yes/No -f -x -s.

Bu arada BIOS'ta sadece VTd'yi kapatma var. Sistem Özellikleri:
  • CPU Intel Core i7 740QM ve 1.73 GHz
  • 4 GB RAM
  • Resolution 1600 x 900
  • Graphics Processor NVIDIA GeForce GT 330M
  • 2 Tane USB2.0 ve USB 2.0 eSATA
Ayrıca Technopat Sosyal'daki gönderilmiş RAW'ları da kullandım ve sonuç yine aynı. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim paylaştığım güncel Sierra imajı ile de denedin mi ?
Graphics içinde Inject Intel işaretli yada işaretli olmadan, Inject EDID işaretli yada işaretli olmadan dene.
Ayrıca görselde paylaş.
Merhaba. Ben bütün ayarlarla oynayıp çeşitli denemeler yaptım. O zaman da PCI Configuration Begin de de takılmalar yaşadım bazen.
bozuk-ekran-jpg.35871

Bu resimle aynı olduğu için çekmedim.
Bu arada GraphicsEnabler'i kaldırıp da denedim ve olmadı. Bu arada sizin en son unibeast ile denedim ama hepsinde de aynı sonuç.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Bu config dosyası ile dene.
MediaFire
5 gün sonra deneyeceğim. Şimdiden yardımınız için teşekkürler. Bu arada bu Config dosyasını nereye atacağım ? Size denedikten sonra feedback atarım.

Clover içerisindeki Config.plist dosyası ile değiştireceksiniz.
Aynı sorun devam ediyor. Firewire OCHI diye bir yerde takılıyor. Daha sonra
Still Waiting Root Devices yazıyor ve yazılar karışıyor.

Inject Intel işaretsiz olsun.
USB içerisindeki Kext/Otler içerisine bu dosyayı RAR'dan çıkarttıktan sonra atıp deneyin.
https://bitbucket.org/RehabMan/os-x-usb-inject-all/downloads/RehabMan-USBInjectAll-2017-0609.zip
Ayrıca gende olmazsa sadece Fake.scm ve bu dosya ile deyin. Diğerlerini yedeklerini aldıktan sonra silin.
Yardımınız için çok teşekkür ederim fakat yine aynı yerde kaldı hata. Hiçbir değişikliği olmadı. Bu arada Fake SMC dışında ve gönderdiğiniz dosya dışında bütün kextleri yedekleyip sildim ve denedim. Fakat sonuş yine aynı.

Sanırım daha eski bir OS X kurmalıyım. Benim PC 2009'da çıktı ve HackintoshZone ise 2011'den sonraki PC'lerin gerektiğini yazmış. Sorunun kaynağı bu olabilir mi? Çünkü benim PC'de FireWire portu yok ve hata buradan başlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı