macOS Sierra yasak simge sorunu

Yaşadığınız sorunun ismi: "still waiting for root device"
Başka usb portundan deneyiniz ve/veya o durumdayken usb çıkarıp takınız (başka portuda dene gerekirse). Bu şekilde bypass edebilirsiniz durumu.
Sizin çözümünüzü denerken configleri ayarlamadığım aklıma geldi. Intel seçeneğini seçince kurulum başladı. Dosya sistemini değiştireceğim şimdi.
Yardımınız için teşekkürler.
Bilgisayarı başlatırken macOS gözükmüyor. Direkt Windows başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Varsayılan işletim sistemi bölümünde sadece Windows 10 var.
386720

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin çözümünüzü denerken configleri ayarlamadığım aklıma geldi. Intel seçeneğini seçince kurulum başladı. Dosya sistemini değiştireceğim şimdi.
Yardımınız için teşekkürler.
Bilgisayarı başlatırken MacOS gözükmüyor. Direkt Windows başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Varsayılan işletim sistemi bölümünde sadece Windows 10 var.
Eki Görüntüle 386720
Up
İşletim sistemi tercihini Clover üzerinden yapmalısın. Bunun için de sosyalde “USB olmadan BOOT etme”yi ayarlamalısın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı