Aynı yazılar çıktı configten değeri değiştirdim acaba reset nvram yapmama gerek var mı ondan dolayı mıSIP'ı aktif ediyordu o değer sanırım. Bu durumda da çalışmama ihtimali olur, GitHub sayfasında da yazıyor.
Aynı yazılar çıktı configten değeri değiştirdim acaba reset nvram yapmama gerek var mı ondan dolayı mıSIP'ı aktif ediyordu o değer sanırım. Bu durumda da çalışmama ihtimali olur, GitHub sayfasında da yazıyor.
Deneyin.Aynı yazılar çıktı configten değeri değiştirdim acaba reset nvram yapmama gerek var mı ondan dolayı mı?
Reset Nvram Apple uygulamalarını bozmaz demiDeneyin.
Vede terminalden csrutil enabled yapıyım miDeneyin.
Az önce yapmıştım o sonuç çıkmıştıDeneyin.
Csrutil enabled kastettim buradaAz önce yapmıştım o sonuç çıkmıştı
Hayır.Reset Nvram Apple uygulamalarını bozmaz değil mi?
Yapın, OpenCore'dan değiştirdik mesela az önce. Belki çakışıyordur. Terminal'den değiştirmek ile OpenCore'dan değiştirmek aynı şey olur mu o kadar detaylı bilgim yok.Vede terminalden csrutil enabled yapayım mı?
Reset NVRAM mi?Az önce yapmıştım o sonuç çıkmıştı
Hyr csrutil enabledReset NVRAM mi?
Csrutil status yazınca gene aynı sonuç çıkıyor ben bu kodu bir kere daha girmiştim kodu yanlış girme ihtimalimiz olabilir mı çünkü kopyaladigim efide FF00FF şeklinde bide 0000000 olarak kullanırsam ne olur ki ondada SIP açık olmuyor mu açık değilse neden wifi sürücü kurma uygulaması hata verdiHayır.
Yapın, OpenCore'dan değiştirdik mesela az önce. Belki çakışıyordur. Terminal'den değiştirmek ile OpenCore'dan değiştirmek aynı şey olur mu o kadar detaylı bilgim yok.
Reset NVRAM mi?
OpenCore makalesine göreHayır csrutil enabled.
Csrutil status yazınca gene aynı sonuç çıkıyor ben bu kodu bir kere daha girmiştim kodu yanlış girme ihtimalimiz olabilir mı çünkü kopyaladigim efide FF00FF şeklinde bide 0000000 olarak kullanırsam ne olur ki onda da SIP açık olmuyor mu açık değilse neden wifi sürücü kurma uygulaması hata verdi?
0000000
değeri yapılırsa SIP tamamen açık oluyormuş. Açık değilse neden wifi sürücü kurma uygulaması hata verdi?
Demişsiniz.Kurulum aşamasında evet, kapatıyorum ama kurulumdan sonra tekrar açın da diyor. Forumda fakat tekrar açınca bahsi geçen hatayı veriyor.
Ben opencore kısmında o değeri hiç kurmadan kurmuştum ilk başta ondada yeniden başlatma sonrası SIP sistem tarafından otomatik açıldığı için başlıktaki hatayı almıştım sonra FF00FF değerini girmemi söylemişti bir arkadaş girip denedim sorun çözüldü ama bu seferde SIP her zaman açık oluyordu en sondada kurulumdan once 030800 gibi bir değeri sonra yeniden başlatma öncesi 0000 değerini girmiştim sorunsuz çalıştı ama terminal kısmında unknown olarak gözüküyor fakat sanırım SIP çalışıyor bu sebeple öyle kullansam da olur diye düşünüyorumOpenCore makalesine göre0000000
değeri yapılırsa SIP tamamen açık oluyormuş.
Demişsiniz.
O zaman tamam öyle kullansamda olurOpenCore makalesine göre0000000
değeri yapılırsa SIP tamamen açık oluyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.