macOS Sistem Açılış Ekranında Kalıyor

rstozdmr

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2019
Mesajlar
18
Direkt bu yazı çıkıyor donuyor, disk oluşturuken'de 3 bölüyor biçimlendir yazısı geliyor. Bu normal mi?


IMG_20190916_180731.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintosh sistem kullanıyorsunuz sanırım. Kurulu mevcut sistemde mi bu sorunu veriyor, yoksa kurulum aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz ?
 
Kurulum aşamasında acaba BIOS güncel değil ondan olabilir mi? H81H3-M7 anakartımın modeli. O ayarların bir çoğu ben de gözükmüyor ekran kartım GT 730. Mojave kursam tanıtabilir miyim acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız uyumlu değil sanırım. Casper markası BIOS ayarlarında kısıtlamalar koyuyor maalesef. Size önerim temiz bir Windows kurulumu sonrasında sanal bilgisayar yazılımlarında Vmware gibi OS X çalıştırmanız. Donanımınız bunun için oldukça yeterli gelecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım siz boot etmemişsiniz. Hangi sürümü deniyorsunuz? Ayrıca USB'den boot edin doğru şekilde.
High Sierra 10.13.6.
Bu sürümü kurmaya çalışıyorum. BIOS'da update yaptım ama gene olmadı yine. Önce 19:725 0:000 not found yazıyor enter dediğimde direk bu ekran geliyor neden olabilir acaba aynı videoda izlediğim gibi yapıyorum. Anakart H81H3-M7 videodaki ayarların bir çoğu yok bende BIOS güncel olmasına rağmen.

Şimdi bura da kalıyor. Bu neden olabilir sizce OsxAptioFixDrv-64.efi bu dosyayı değiştim ama yine aynı bir de = bu işareti yazamıyorum klavyede bu neden olabilir?
IMG_20190917_182911.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı