macOS Sistem Açılış Ekranında Kalıyor

rstozdmr

Hectopat
Direkt bu yazı çıkıyor donuyor, disk oluşturuken'de 3 bölüyor biçimlendir yazısı geliyor. Bu normal mi?

IMG_20190916_180731.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintosh sistem kullanıyorsunuz sanırım. Kurulu mevcut sistemde mi bu sorunu veriyor, yoksa kurulum aşamasında mı sorun yaşıyorsunuz ?

Kurulum aşamasında acaba BIOS güncel değil ondan olabilir mi? H81H3-M7 anakartımın modeli. O ayarların bir çoğu ben de gözükmüyor ekran kartım GT 730. Mojave kursam tanıtabilir miyim acaba?

Anakartınız uyumlu değil sanırım. Casper markası BIOS ayarlarında kısıtlamalar koyuyor maalesef. Size önerim temiz bir Windows kurulumu sonrasında sanal bilgisayar yazılımlarında Vmware gibi OS X çalıştırmanız. Donanımınız bunun için oldukça yeterli gelecektir.

Sanırım siz boot etmemişsiniz. Hangi sürümü deniyorsunuz? Ayrıca USB'den boot edin doğru şekilde.
High Sierra 10.13.6.
Bu sürümü kurmaya çalışıyorum. BIOS'da update yaptım ama gene olmadı yine. Önce 19:725 0:000 not found yazıyor enter dediğimde direk bu ekran geliyor neden olabilir acaba aynı videoda izlediğim gibi yapıyorum. Anakart H81H3-M7 videodaki ayarların bir çoğu yok bende BIOS güncel olmasına rağmen.

Şimdi bura da kalıyor. Bu neden olabilir sizce OsxAptioFixDrv-64.efi bu dosyayı değiştim ama yine aynı bir de = bu işareti yazamıyorum klavyede bu neden olabilir?
IMG_20190917_182911.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı