macOS USB'den boot etmeye çalışırken bilgisayar BIOS'a giriyor

564650

Decapat
Makaleler
4
Acer Extensa 5635Z bilgisayarım var ve macOS kurmak istiyorum ancak macOS kurulu USB'den boot ettiğim zaman hep macOS BIOS açılıyor. Bilgisayarda Windows 7 var ve USB'den boot etmediğim zaman normal Windows 7 açılıyor.
Sistem özellikleri:
Extensa 5635Z.
2 GB RAM.
140 GB HDD.
Anakart bilmiyorum.
Fotoğraf istenirse yarın okuldan çıkınca atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajda belirttiğim boot dosyasını direkt USB'ye atıp denediniz mi? Eğer onla olmadıysa bu boot7 dosyasını atıp adını boot olarak değiştirin.

Hocam bu ekran geldi

Dosya Ekleri

• 20221011_155959.jpg
    150,3 KB · Görüntüleme: 39
Clover'da Recovery dosyaları otomatik olarak gözükmüyordu, bir de şu EFI ile dener misiniz? Olmadı OpenCore bir EFI atıp onunla denemenizi isteyeceğim.

Dosya Ekleri

• 20221011_183404.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Tamamdır hocam, sizin kendi Clover EFI'niz yerine OpenCore bir EFI atacağım. Müsait zamanda düzenleyip atarım.

Tamamdır hocam, sizin kendi Clover EFI'niz yerine OpenCore bir EFI atacağım. Müsait zamanda düzenleyip atarım.
Tamamdır hocam ancak bu güne yetişir mi?. @e.n.e.s

@e.n.e.s Hocam düzenleyip atarım demiştiniz ancak atmadınız unuttunuz mu?

@e.n.e.s Hocam rahatsız ediyorum ancak EFI hazırladınız mı saatlerdir bekliyorum cevapda vermiyorsunuz.

Hocam EFI hazırladınız mı günlerdir bekliyorum lütfen cevap verin.

Son düzenleme:
Geciktirdiğim için kusura bakmayın, bununla deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…