macOS USB'den boot etmeye çalışırken bilgisayar BIOS'a giriyor

564650

Decapat
Makaleler
4
Acer Extensa 5635Z bilgisayarım var ve macOS kurmak istiyorum ancak macOS kurulu USB'den boot ettiğim zaman hep macOS BIOS açılıyor. Bilgisayarda Windows 7 var ve USB'den boot etmediğim zaman normal Windows 7 açılıyor.
Sistem özellikleri:
Extensa 5635Z.
2 GB RAM.
140 GB HDD.
Anakart bilmiyorum.
Fotoğraf istenirse yarın okuldan çıkınca atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@e.n.e.s Tamamdır hocam geç cevap için özür dilerim bildirim gelmiyor.

@e.n.e.s Hocam yazdırmayı bir çok defa denedim olmadı USB port değiştirdim olmadı USB çoklayıcı taktım yine olmadı.

Son düzenleme:
@e.n.e.s USB bellek biçimlendirilmiş ve boş durumda.

@e.n.e.s Hocam USB içerisini hazırladım Recovery dosyalarını buldum OpenCoreda EFI(DMG) olana basıp 5-10 dakika bekleyince Error Loading Kernel Cache yazıyor sonrada StartImage Failed - Aborted yazıyor.

@e.n.e.s
@e.n.e.s USB bellek biçimlendirilmiş ve boş durumda.

@e.n.e.s Hocam USB içerisini hazırladım Recovery dosyalarını buldum OpenCoreda EFI(DMG) olana basıp 5-10 dakika bekleyince Error Loading Kernel Cache yazıyor sonrada StartImage Failed - Aborted yazıyor.

Son düzenleme:
Bu iş böyle olmayacak gibi hocam, istiyorsanız hafif bir Linux dağıtımı kurup macOS teması yapabilirsiniz. Normalde işlemciniz de native olarak desteklenmiyor, Fake ID ile kurulabilir diye denemenizi istemiştim.

@e.n.e.s Hocam @yusufklncc imajını indirdim yazdırıyorum OpenCore 0.6.9 sürümünün EFI'si lazım düzenleyip atabilir misiniz?

@e.n.e.s

@e.n.e.s Windows ile devam edeceğim hocam bir bilgisayar için değmez.

@e.n.e.s Elma logosunda hocam inşAllah olur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    706,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20221021_230428.jpg
    IMG_20221021_230428.jpg
    186,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı