Peki ya icinde Windows kurulu SSD'yi MacOS'a takip calistirirsak ne olur?Diski APFS formatında formatlarsan ve içinde bir macOS varsa açılır. Pardon yanlış anladım.
Hocam bu tür şeyleri hiç denemedim, ama böyle şeyleri yapanlar gördüm. Denemek lazım. Windows kullanmak istiyorsanız Boot Camp'de olur bu arada.Peki ya icinde Windows kurulu SSD'yi MacOS'a takip calistirirsak ne olur?
Peki ya icinde Windows kurulu SSD'yi MacOS'a takip calistirirsak ne olur?
Bir yanlışınız var hocam. NTFS Okuyamaz normal'de.Intel işlemcili Mac bilgisayarlar tıpkı normal bilgisayarlar gibi her işletim sistemini boot eder.
Her işletim sistemini edemez hocam, problem şu, eğer buradaki amaç eski Windows'u boot edip eski verilere erişmek ise işletim sistemi eski mantıkta(Legacy) olarak kurulduğu için UEFI'de boot etmesi için boot record oluşturmamız gerekiyor ki macOS tarafı boot recordu görüp boot etsin.Intel işlemcili Mac bilgisayarlar tıpkı normal bilgisayarlar gibi her işletim sistemini boot eder.
Bir yanlışınız var hocam. NTFS okuyamaz normal de.
Her işletim sistemini edemez hocam, problem şu, eğer buradaki amaç eski Windows'u boot edip eski verilere erişmek ise işletim sistemi eski mantıkta(legacy) olarak kurulduğu için UEFI'de boot etmesi için boot record oluşturmamız gerekiyor ki macOS tarafı boot recordu görüp boot etsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.