JustDaimon
Kilopat
macOS'u tamamen silerek Linux kurabilir miyiz? Macbook Pro 2010 alacağım.
3000-4000TL bütçem var hocam tek yapacağım web ve Spotify olacak kozmatik olarak iyi bir şey lazım. Ne diyoesunuz alıp Linux kurmak mantıklı mı?Alacağınız fiyat nedir? 2010 Mac sizi öldürür hocam. 2 çekirdekli bir işlemciyle.
3000-4000TL bütçem var hocam tek yapacağım web ve Spotify olacak kozmatik olarak iyi bir şey lazım. Ne diyoesunuz alıp Linux kurmak mantıklı mı?
Linux kurmak mantıklı olabilir düşük sistem gereksinimli işletim sistemi ama kullanmak bir hayli zor![]()
3-4K arasına ben olsam alabildiğim kadar yüksek nesil olacak şekilde i5 veya i7 bir cihaz bakardım. Yakın zamanda bu Intel Core Duo işlemcili laptopları kullandım üniversite için. Canıma tak ettirdi 2 çekirdek hiçbir şeye yetmiyor. Sonradan satıp o sırada şansıma aynı fiyata Pentium P6100 bir cihaz düştü piyasaya onu alıp işlemcisini i5 480M ile değiştirdim. Ben bunları çok komik bir bütçeye yaptım ama siz bu butçeyle en azından i5 3. nesil bir cihaz bulursunuz diye düşünüyorum. Bu eski Core Duo serisi gerçerkten artık alınmamalı.
Denedim, Linux Mint bile nazla çalışıyor bu tarz 2 çekirdekli cihazlarda.
3-4K arasına ben olsam alabildiğim kadar yüksek nesil olacak şekilde i5 veya i7 bir cihaz bakardım. Yakın zamanda bu Intel Core Duo işlemcili laptopları kullandım üniversite için. Canıma tak ettirdi 2 çekirdek hiçbir şeye yetmiyor. Sonradan satıp o sırada şansıma aynı fiyata Pentium P6100 bir cihaz düştü piyasaya onu alıp işlemcisini i5 480M ile değiştirdim. Ben bunları çok komik bir bütçeye yaptım ama siz bu butçeyle en azından i5 3. nesil bir cihaz bulursunuz diye düşünüyorum. Bu eski Core Duo serisi gerçekten artık alınmamalı.
Denedim, Linux Mint bile nazla çalışıyor bu tarz 2 çekirdekli cihazlarda.
Windows 10 Home kurabilirsiniz belki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.