MacOS'u tamamen silerek Linux kurulabilir mi?

Evet ama bu Türkiye de daha iyi bir PC hayal mayal gibi bir şey zaten 3GB RAM'lı PC'de 32 Bit Windows 7 kurulu olsa bile yeter benim sistem aynende şöyle.

Eki Görüntüle 1684747

Eki Görüntüle 1684748

Eki Görüntüle 1684752

Eki Görüntüle 1684753

Düşük sistem PC olsa bile orijinal Windows kullanmaya dikkat edin crackli halinden daha hızlı ve akıcıdır.
Çözünürlüğü 2 3 tık aşağıya indirirseniz daha iyi olacaktır.

Windows 7 32 Bit daha iyi sistemi göremedim ben yazdınız mı?

Hocam P8600 ve 4 GB RAM ile de kullandım ki 2 çekirdekli işlemciler için gayet üst seviye denebilir o işlemciye. Buna rağmen iyi bir performans veren bir işlemci değil ki fotoğraflarını attığınız sistem en fazla 500-600 TL edecek bir sistem bir de masaüstü bunu mobil bir sistem ile karşılaştırmak saçma, ek olarak bu arkadaşın bütçesi 4000TL. O kadar eski bir cihaza bu kadar para saçmalık dışında bir şey olmaz.

Hocam P8600 ve 4 GB RAM ile de kullandım ki 2 çekirdekli işlemciler için gayet üst seviye denebilir o işlemciye. Buna rağmen iyi bir performans veren bir işlemci değil ki fotoğraflarını attığınız sistem en fazla 500-600 TL edecek bir sistem bir de masaüstü bunu mobil bir sistem ile karşılaştırmak saçma, ek olarak bu arkadaşın bütçesi 4000TL. O kadar eski bir cihaza bu kadar para saçmalık dışında bir şey olmaz.

Max 4000 TL'lik sisteme Windows kurulacaksa en fazla 8.1 kurabilir zaten Windows 10 kursa bile doğru düzgün çalışmaz bilgisyarı topladığı zaman kasayı teste götürsün ve orada bilgisayarcı en uygun yazılımı atsın?

Max 4000 TL'lik sisteme Windows kurulacaksa en fazla 8.1 kurabilir zaten Windows 10 kursa bile doğru düzgün çalışmaz bilgisyarı topladığı zaman kasayı teste götürsün ve orada bilgisayarcı en uygun yazılımı atsın?

Şimdi bak sırasıyla anlatayım sana:
  1. Arkadaş laptop istiyor.
  2. 4000 TL bütçesi var.
  3. Gözüne MacBook Pro 2010 kestirmiş.
  4. 2 çekirdekli eski bir Intel cihaz.
  5. Buna bu parayı vermek saçma.
  6. Bunun yerine i5 veya i7 alınabilir eski nesillerden.
  7. Hatta biraz araştırmayla R3 3250u bir cihaz bile bulabilir bu bütçeye belki.

Şimdi bak sırasıyla anlatayım sana:
  1. Arkadaş laptop istiyor.
  2. 4000 TL bütçesi var.
  3. Gözüne MacBook Pro 2010 kestirmiş.
  4. 2 çekirdekli eski bir Intel cihaz.
  5. Buna bu parayı vermek saçma.
  6. Bunun yerine i5 veya i7 alınabilir eski nesillerden.
  7. Hatta biraz araştırmayla R3 3250u bir cihaz bile bulabilir bu bütçeye belki.

Mac 2010 alınmaz ama 4000 TL'ye daha iyileri alınabilir.

Hocam isterseniz VMware Fusion ile kullanın. Ama 2010 MacBook ile biraz sıkıntılı olabilir belki. Ayrıca desteklemeyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı