Daha fazla
- Meslek
- Technopat
- Profil Kapağı
- 1523300036
Mac kullanırken kısıtlı depolama alanı yüzünden harici depolama da kullanmak isteyeceksiniz. Ancak harici disk taktığınızda Mac için özel formatlamadıysanız, sadece okunabilir bir erişim ile karşılaşabilirsiniz. Ben de Samsung T3 taşınabilir harici SSD ile PC Mac arasında dosya taşırken, Mac formatı sonrası birden klasör bile açamaz, dosyaları SSD'ye yazamaz hale geldim.
Çözüm Parafon NTFS for Mac yazılımı oldu. 30 TL'ye satılıyor ancak harici diski tutup formatlama seçeneğiniz yoksa işi görebilir. 10 Gün deneme sürümünü deniyorum.
Güncelleme: Güvenlik ayarlarından Paragon'a izin verdikten sonra çözüldü. Sorunda güvenlik ayarlarının da etkisi vardı. Paragon'un işini yapabilmesi için uyarı alınca açıp izin vermeniz de gerekecek.
Çözüm Parafon NTFS for Mac yazılımı oldu. 30 TL'ye satılıyor ancak harici diski tutup formatlama seçeneğiniz yoksa işi görebilir. 10 Gün deneme sürümünü deniyorum.
Güncelleme: Güvenlik ayarlarından Paragon'a izin verdikten sonra çözüldü. Sorunda güvenlik ayarlarının da etkisi vardı. Paragon'un işini yapabilmesi için uyarı alınca açıp izin vermeniz de gerekecek.
Son düzenleme: