Çözüldü Macun değişiminden sonra mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufsuren

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Su Bilimleri Mühendisliği
RAM
2x8 GB 3200MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Spectrix S40G 128 GB
Ekran kartı
ASUS RX570 4 GB
Anakart
MSI B450 M Pro M2 Max
İşlemci
R5 1600AF
Merhabalar,

Ekran kartımın ve işlemcimin macununu değiştirdim. Şu anda sürekli Windows mavi ekran hataları alıyorum. Bilgisayarı ilk açtığımda Windows düzgün yüklenemedi hatası aldım. Birkaç defa reset attıktan sonra bilgisayar düzgün açıldı. Bir süre bekledim. System exception error mavi hatası vererek reset attı. Bunu boşta kaldığı zamanlarda yapıyor. Dün birkaç defa bilgisayarı test ettim. 2-3 saat boyunca kesintisiz oyun oynadım. FPS, ısınma sorunu falan yok. Her şey çok iyi fakat boşta bıraktığımda hata alıyorum.

Bugün eve geldim. Bilgisayarı açtım. Her şey çalıştı fakat ekran gelmedi. Kapatıp tekrar çalıştırdım, bu sefer Windows çok uzun süre yüklenmedi. Yüklendiğinde de DP Watch Dogs violation mavi ekran hatası aldım. Tuhaf bir şeyler oldu fakat çözemedim. Donanımsal bir problem var mı diye şüpheleniyorum ama bilgisayar yükteyken veya yüksüz işlemdeyken bir problem olmuyor. Açılışlarda ve boşta bıraktığımda tuhaf tuhaf sorunlar oluyor. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Çözüm

İşlemcinizin yuvaya tam oturduğundan emin misiniz?

Dosya Ekleri

• 47547.PNG
    47547.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 38

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı