Macun yenilemesi ardından sıcaklıklar değişmedi

Lord of Shadows

Hectopat
Daha fazla  
Arctic MX4 termal macunu almıştım. Bugün yeniledim fakat ilk çalıştırdığımda sıcaklık değerleri düşüktü. Yenilemeden önce işlemcim 75 derece, ekran kartım 47 derecede oluyordu; yeniledikten sonra ekran kartım nadir şekilde 36 dereceyi ve işlemcim 68-69 dereceyi gördü fakat az sonra sıcaklığı aynı şekilde eski haline dönmeye başladı. Böyle olması normal mi yoksa termal macununda mı bir sıkıntı var? Araştırma yapınca kuruması gerek diyorlar, doğru mu bilemiyorum.

Fanlarınız arızalı olabilir, böyle olması normal değil.
Eğer yük altında, oyun oynarken vesaire oluyorsa çok normal.
Sıvı soğutma tercih edebilirsiniz.

Arctic MX4 termal macunu almıştım. Bugün yeniledim fakat ilk çalıştırdığımda sıcaklık değerleri düşüktü. Yenilemeden önce işlemcim 75 derece, ekran kartım 47 derecede oluyordu; yeniledikten sonra ekran kartım nadir şekilde 36 dereceyi ve işlemcim 68-69 dereceyi gördü fakat az sonra sıcaklığı aynı şekilde eski haline dönmeye başladı. Böyle olması normal mi yoksa termal macununda mı bir sıkıntı var? Araştırma yapınca kuruması gerek diyorlar, doğru mu bilemiyorum.

Hocam bende bugün değiştirdim bende pek bir şey göremedim.

Hangi şekilde uyguladın? Doğru yöntem "X" şeklinde sürmek.

Ortaya nokta bıraktım.

Fanlarınız arızalı olabilir, böyle olması normal değil.
Eğer yük altında, oyun oynarken vesaire oluyorsa çok normal.
Sıvı soğutma tercih edebilirsiniz.

Fanlarda bir sorun yok eskisi gibi çalışıyorlar.

Demek eski macun hala iş görüyormuş. Macun değişimi sonrası sıcaklıklar %100 azalır diye bir kaide yok.

Hocam ilk aldığım zaman 30'lu derecelerde çalışıyordu.

Neyi ilk aldığın zaman? Neredeyse tüm termal macunlar ilk sürümden sonra çok düşük sıcaklık verir ve oturması, normale dönmesi 2 gün sürebilir.

Ben bir sorun göremedim.

Bilgisayarı ilk aldığım zaman böyle değildi bu sıcaklıklar tek değişen şeyler performansı arttı fakat sıcaklıkta pek bir şey değişmedi.

Neyi ilk aldığın zaman? Neredeyse tüm termal macunlar ilk sürümden sonra çok düşük sıcaklık verir ve oturması, normale dönmesi 2 gün sürebilir.

Ben bir sorun göremedim.

Hocam dün sürdüğüm termal macunu bugün yavaştan oturmaya başlıyor sıcaklıklar 1-2 derece düşüyor ara sıra.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı