MAD68 HE alınır mı?

Klavyeyi değil fakat switchleri denedim, yumuşak ve hafifler, gayet hoş bence. Hoşunuza gideceğini ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum, eğer olmazsa switchleri değiştirirsiniz, hem değişiklik olmuş olur. İşlemcinin destekleyip desteklemediğini söylemek doğru olmaz, her işlemci destekler 10 yıllık değil ise. Sadece eski işlemcilerde daha çok yoracaktır işlemciyi.
Teşekkürler. Hocam bir arkadaşım daha öneri istedi 1 ve 2k bandında neler vardır ?

Bunu önerdim. Red switch olarak.

Nasıldır ?

Son düzenleme:
Teşekkürler. Hocam bir arkadaşım daha öneri istedi 1 ve 2K bandında neler vardır?

2K bandında bütçeyi zorlamadan alınabilecek bir tek bu model var sanırım. Daha iyi bir model bulamadım maalesef. Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Pembe Fiyatları ve Özellikleri

Başka hocalarımın daha iyi tavsiyeleri olacaktır.

Bunu önerdim. Red switch olarak.

Amazon.com.tr
Nasıldır?

Yurt dışından alabilecekse en iyi modellerden biridir, alabilir.

Sizce GK61 alıp brown switch mi almalı yoksa GK65 alıp red switch mi almalı? Switch türleri nedir bu arada?

GK65 red alabilir ya da GK61 alıp hotswapla switchlerini değiştirebilir. Switch türleri markalara göre değişiyor fakat ana 3 tür var.

Linear:
Herhangi bir geri tepki yok, dümdüz ve yumuşak bir basım hissiyatı var. Genelde red switchlerden bilinir.

Tactile:
Tetik hissiyatı mevcut, basarken ufak bir tepme var. Genellikle brown switchlerle bilinir. Klik sesi çıkartır(düşük sesli)

Clicky:
Genelde bunu blue switchlerden bilirsiniz. Yüksek bir klik sesi ve tepme mevcuttur.

GK65 red alabilir ya da GK61 alıp hotswapla switchlerini değiştirebilir. Switch türleri markalara göre değişiyor fakat ana 3 tür var.

Linear:
Herhangi bir geri tepki yok, dümdüz ve yumuşak bir basım hissiyatı var. Genelde red switchlerden bilinir.

Tactile:
Tetik hissiyatı mevcut, basarken ufak bir tepme var. Genellikle brown switchlerle bilinir. Klik sesi çıkartır(düşük sesli)

Clicky:
Genelde bunu blue switchlerden bilirsiniz. Yüksek bir klik sesi ve tepme mevcuttur.
Kablosuzdur değil mi klavye ? Switch türü derken şeyi kastettim mesela yellow switch te v3 pro gibi ayrılıyor ya onu demek istedim mesela graywood v3 gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı