Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com PSU ve kasa bu. PSU'yu değiştireceğim. Mining yapacağım, hangi PSU ve ekran kartını almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Frisby markasından uzak durulması uyarıları vardı forumda. Doğruluk payını bilemem ama sevilmeyen bir marka, aklınızda bulunsun.Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com PSU ve kasa bu. PSU'yu değiştireceğim. Mining yapacağım, hangi PSU ve ekran kartını almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Şu an kendi ekran kartımın yanına birkaç tane daha daha eklemeyi düşünüyorum. PSU için herhangi bir bütçe kafamda yok. Kaliteli bir şey olsun, beni zora sokmasın yeterli.Bütçe? Ve sistemde kaç ekran kartı olacak? Ve anakartın nedir?
Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com PSU ve kasa bu. PSU'yu değiştireceğim. Mining yapacağım, hangi PSU ve ekran kartını almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Şu an zaten elime geçecek maksimum 3 ekran kartı olacak. Sonrasında ilerletirsem neden olmasın?Mining için uzay montaj daha mantıklı değil mi?
Hiçbir sorumun cevabını alamadım. Öneri istiyorsanız bir şeylere cevap vermeniz gerekiyor.Şu an kendi ekran kartımın yanına bir kaç tane daha daha eklemeyi düşünüyorum PSU için herhangi bir bütçe kafamda yok kaliteli bir şey olsun beni zora sokmasın yeterli.
Şu an kendi ekran kartımın yanına birkaç tane daha daha eklemeyi düşünüyorum. PSU için herhangi bir bütçe kafamda yok kaliteli bir şey olsun beni zora sokmasın yeterli.
3-4 ekran kartı ile olacak şeyler değil bunlar. Forumda her gün söylüyoruz. Yapmayın. Zarara girersiniz.Frisby FC-9320G 600W 80+ Dahili Psu'lu USB 3.0 4 x RGB FAN Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com PSU ve kasa bu. PSU'yu değiştireceğim. Mining yapacağım, hangi PSU ve ekran kartını almalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Dostum neyin zararına giriyorum gözünü seveyim3-4 ekran kartı ile olacak şeyler değil bunlar. Forumda her gün söylüyoruz. Yapmayın. Zarara girersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.