Madencilik Rehberi - Crypto Mining

Rehberi Beğendiniz mi?

• Oy verenlerin toplamı
    98
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hızlıresim kullanmak yasak. Araçlara baş oradan seçeceksin.

Bilmiyordum kusura bakmayın. Sorunu çözdüm, güç seçenekleri kapatıyor bilgisayarı. Yüksek performansa getirdim. Ekran kartlarından birinden görüntü aldım, HDMI ile. Normalde onboard VGA ile görüntü alıyordum BIOS ayarı ile. BIOS ayarını değiştirip GPU1'e taktım HDMI'yı sorun çözüldü bunları yapınca.

Bana lütfen yardım edin bende NVİDA var ZCASH toplamak istiyorum ne yapmam gerekiyor. Beynim yandı anlayamıyorum bir türlü.

Son düzenleme:
Önerdiğiniz bir PSU var mı? En ucuz ve güvenli şekilde nasıl halledebilirim? Şimdilik 3 adet MSİ GTX 1060 6g var elimde. Yakın zamanda arttırabileceğimi düşünmüyorum. Anakartım MSI H110M PRO VD. Elimdeki parçalarla başlamak istiyorum. Getirisi olursa kazandıkça, ana kart, PSU falan alacağım. Elim de High power 500W 80+ var. Bir de eski 300W PSU var. Bunlar yeterli gelmez ise söyleyin. Teşekkürler.

Merhaba, add2psu aparatı kullanabilirsiniz. Ancak kaliteli bir iş istiyorum diyorsanız 4 karta kadar sistemle beraber çalıştırabileceğiniz Cooler Master G750M A/EU 750W 80 Plus Power Supply Fiyatı öneririm.

Fiyat performans açısından çok iyi.
744W güç veriyor.

Şuanda 3 tane RX 580 8 GB Sapphire Nitro+ çalıştırıyor.
Yanında da sistemi çalıştırıyor, anakart & işlemci vesaire.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…