madlions sitesinden mi sipariş ettinizMerhaba fiyat performans bir mekanik klavye ararken 2000TL'ye manyetik switch klavye buldum. Madlions Mad 68 HE RGB 8K Hz polling rates, kablolu, Rapid trigger ve 0.02mm hassasiyet olarak görünüyor. Madlions markası ve ürün yeni sanırım. YouTube'dan ürünün videolarını inceledim fiyatına göre güzel gibi. Türkiye'de başka satıcıda göremedim. Burada da ön siparişte zaten. Bilmediğim bir site ama pazaryerleri hesaplarında ki yorumlar genel olarak iyi gibi. Alınır mı?
almayı düşünüyorsanız ulu gameste var.madlions sitesinden mi sipariş ettiniz
teşekkür ederim yorum yaptığın için .ordan alsam olmaz mı......
almayı düşünüyorsanız ulu gameste var.
Gümrük ile uğraşırsınız ekstra ücret çıkar.teşekkür ederim yorum yaptığın için .ordan alsam olmaz mı
Kargo dahil 27 Euro üstü kesin gümrüğe giriyor.%100 gümrükle uğraşırsın diyorsun . direk gelmez mi
hocam bu iki ürünün farkı ne bulamadım ben birisi 60 diyeri 68 MAD60HE Magnetic Game Keyboard Support quick trigger diyeri MAD68HE Magnetic Game Keyboard supports quick triggeringUlugamesten ön sipariş oluşturarak aldım. 1 hafta sonra yurt içi ile göndermişler. Bu sabah geldi şu an evde beni bekliyor. İlk serilerde 8K Hz ms muhabbeti falan varmış sanırım.Bunlarda çözülmüştür umarım. Daha test edemedim.
Mad68'in 8 tane fazladan tuşu var. Ok tuşları ve delete, insert gibi tuşlar fotoğraflardan da belli oluyordur hangi tuşlar olduğu.hocam bu iki ürünün farkı ne bulamadım ben birisi 60 diyeri 68 MAD60HE Magnetic Game Keyboard Support quick trigger diyeri MAD68HE Magnetic Game Keyboard supports quick triggering
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.