Mafia 1 Definitive Edition iyi olacak mı?

Iyi olabilecek mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Daha fazla  
Benim en çok beklediğim oyunlardan biriydi kendisi. Oynanış videosu da yayınlandı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Lakin ben çok beğenmedim. 15 dakikalık bir videoya göre çok bug var. Ayrıca ağız hareketleri ile sesler falan uyuşmuyor. Bana göre 2. bir Mafia 3 vakası ile karşı karşıyayız. Keşke hiç başlamasalardı. Aslında oyun çıkmadan konuşmak doğru olmaz. Bunlar benim fikirlerim. Siz de fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafikler bayağı güzel duruyor. Tek sıkıntı Mafia 3'ün yapımcılarının bu oyunu yapması inşallah oyunun içine etmezler. Onun dışında trailer güzel duruyor.

İyi bir oyun yapsalar bile çok pahalı çıkarıyorlar. Mafia 2 klasik versiyonu satmayı bıraktılar, Definitive Edition versiyonunu klasiğiyle beraber 200 TL'ye satıyorlar. Bunun da böyle olacağını, iyi olsa bile benim gibi geçmişinde bu oyunu oynayan insanların satın almayacağını düşünüyorum.

Çok güzel olacak yine bir hangar 13 faciası görmeyeceğiz bence çünkü geçen Mafia 3'te bayağı kötü yaptılar ama çok da kötü tepki aldılar yani bence bu sefer hatalarını düzeltip düzgün Mafia denilebilecek bir oyun olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı