Mafia 1 remake oynamak için ne yapılmalı?

eyüp44

Hectopat
Daha fazla  
Beyler 4 GB DDR 2 RAM
AMD HD6770 ekran kartım ve Core 2 Duo 8400 işlemcim var başlıkta da soyeldigim gibi Mafia 1 remake oynamak istiyorum.

Biraz araştırma yaptım bütçeme göre Core 2 Quad Q8200 işlemci ve DDR 3 6 GB RAM gibi parcalr buldum sizce yeterli olur mu?
Not anakart ASRock 775 pin DDR 3 DDR 2 slotludur bütçe düşüktür.
Oyun açılıyor fakat sadece hikaye başlangıç kısmında aşırı kasma yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınız iyi bile olsa oyun optimizasyon konusunda çok geri, yeni model sistemlerde bile kastığı oluyor. Bence oynamamanız daha iyi.

Zaten optimizasyon konusunda bayağı kötü ayrıca minimum gereksinimleri karşılamak yetmiyor adam akıllı oynayabilmek için tavsiye edilene yaklaşman lazım oyun çok uzun değil sadece bunun içinse internet kafeye gidebilirsin zaten yeniden oynanabilirliği yüksek bir oyun değil.

Evet sisteminin oyun gereksinimlerinin yakınından bile gecmedigin farkının dayim ama bende bunun için bu foruma yazdım cidden yapılabilecek hiçbir şey yok mu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En düşük ekran kartı ile oynamışlar bir tık üstü bir şey bulursanız belki daha iyi olur ama yine de oyun çok fazla 20FPS'lere düşüyor.

Zaten optimizasyon konusunda bayağı kötü ayrıca minimum gereksinimleri karşılamak yetmiyor adam akıllı oynayabilmek için tavsiye edilene yaklaşman lazım oyun çok uzun değil sadece bunun içinse internet kafeye gidebilirsin zaten yeniden oynanabilirliği yüksek bir oyun değil.

Peki ya sizce söylediğim parcalar PC mi nasıl bir faydasi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı