Çözüldü Mafia 1 satın alınırsa Definitive Edition çıktığında ücretsiz erişilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşlar benim Steam hesabımda Mafia 2'nin normal versiyonu vardı, Definitive Edition'u çıkınca bana bedavaya geldi. Yani kütüphaneme bir baktım Mafia 2: Definitive Edition. Şimdi Mafia 1'i satın alırsam Definitive Edition'u çıktığında bedava edinebilir miyim?

Remake olacağı için hayır

Vermezler, Mafia 2 neden verildi zaten Mafia 3 iğrençliği seriyi kirlettiği için için özür dileme şeklinde.
Görmediniz mi oyun korsana çıkmasın diye uğraşmamışlar çıktığı gibi kırıldı.
Mafia 2 ve Mafia 3 Remaster versiyondu.
Fakat bu Mafia 1 bambaşka. Remake yaptıkları için hem vermezler bunun için de özel korsana çıkmaması için koruma yaparlar bence. Mafia 2 veya Mafia 3 gibi hemen kırılmaz geliyor ama Hangar 13 aklını kullanması lazım.

Oyunun Steam sayfasında özel bir DRM gözükmüyor. Bu oyun da diğer 2 Mafia oyunu gibi hemen kırılır büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…