Çözüldü Mafia 1 satın alınırsa Definitive Edition çıktığında ücretsiz erişilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşlar benim Steam hesabımda Mafia 2'nin normal versiyonu vardı, Definitive Edition'u çıkınca bana bedavaya geldi. Yani kütüphaneme bir baktım Mafia 2: Definitive Edition. Şimdi Mafia 1'i satın alırsam Definitive Edition'u çıktığında bedava edinebilir miyim?

Arkadaşlar benim Steam hesabımda Mafia 2'nin normal versiyonu vardı, Definitive Edition'u çıkınca bana bedavaya geldi. Yani kütüphaneme bir baktım Mafia 2: Definitive Edition. Şimdi Mafia 1'i satın alırsam Definitive Edition'u çıktığında bedava edinebilir miyim?
Remake olacağı için hayır

Vermezler, Mafia 2 neden verildi zaten Mafia 3 iğrençliği seriyi kirlettiği için için özür dileme şeklinde.
Görmediniz mi oyun korsana çıkmasın diye uğraşmamışlar çıktığı gibi kırıldı.
Mafia 2 ve Mafia 3 Remaster versiyondu.
Fakat bu Mafia 1 bambaşka. Remake yaptıkları için hem vermezler bunun için de özel korsana çıkmaması için koruma yaparlar bence. Mafia 2 veya Mafia 3 gibi hemen kırılmaz geliyor ama Hangar 13 aklını kullanması lazım.

Fakat bu Mafia 1 bambaşka. Remake yaptıkları için hem vermezler bunun için de özel korsana çıkmaması için koruma yaparlar bence. Mafia 2 veya Mafia 3 gibi hemen kırılmaz geliyor ama Hangar 13 aklını kullanması lazım.
Oyunun Steam sayfasında özel bir DRM gözükmüyor. Bu oyun da diğer 2 Mafia oyunu gibi hemen kırılır büyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı