Remake ve Remastered'ın aynı olduğunu söylemedim zaten. Remastered adı altında çıkmış oyuna hiç bir değişiklik yapılmamış olması rahatsız edici. O zaman Mafia 1 Definitive Edition, Mafia 2 Classic, ...... gibi devam edebilirlerdi. Mafia 2 Definitive Edition adı altında tekrardan oyunu satmaya çalışmaları çok anlamsız.Dostum 1. oyunu Remake 2. oyun Remastered aynı şeyler değil. Remastered olan 2. oyunda hiçbir şey yapmamışlar zaten.
Mafia 1 Definitive Edition'ı 2 gün önce bitirdim. 2 gündür de Mafia 2 Definitive Edition oynuyorum. Aşırı göze batıyor.İhtiyacı yok zaten grafikleri göze batmıyor oyunun bugün bile.
Remake ve Remastered'ın aynı olduğunu söylemedim zaten. Remastered adı altında çıkmış oyuna hiç bir değişiklik yapılmamış olması rahatsız edici. O zaman Mafia 1 Definitive Edition, Mafia 2 Classic, ...... gibi devam edebilirlerdi. Mafia 2 Definitive Edition adı altında tekrardan oyunu satmaya çalışmaları çok anlamsız.
2020 dönemini hatırlayamıyorum tam. Buna ses çıkarmışlar mıydı? Çünkü 2. oyunun incelemeleri hala çok olumlu. Sadece grafik olarak da değil, bir sürü kaplama sorunu ve karakter bugları var oyunda. Mafia 2 Classic için incelemelerin iyi olması çok normal zamanına göre çok üst düzey oyundu ama Definitive Edition için incelemelerin bu seviye yüksek olmasına anlam veremiyorum.Pazarlama taktiği. Aynı oyunu tekrar millete satmak için yaptılar bunu.
Katılıyorum, sırf bu yüzden de 2. oyunu sildim. 3 zaten kötü, 4'ü bekliyorum.Remake ve Remastered'ın aynı olduğunu söylemedim zaten. Remastered adı altında çıkmış oyuna hiç bir değişiklik yapılmamış olması rahatsız edici. O zaman Mafia 1 Definitive Edition, Mafia 2 Classic, ...... gibi devam edebilirlerdi. Mafia 2 Definitive Edition adı altında tekrardan oyunu satmaya çalışmaları çok anlamsız.
Mafia 1 Definitive Edition'ı 2 gün önce bitirdim. 2 gündür de Mafia 2 Definitive Edition oynuyorum. Aşırı göze batıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.