Mafia 2 uygulama başlatılamadı hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1

Demyan Lukic

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci / Teknoloji Tutkunu
Öncelikle selamlar herkese. Uygulama düzgün olarak başlatılamadı hatası alıyorum.
Buradaki ve internetteki tüm çözümleri denedim olmadı, bilgisayara format attım tekrar kurdum yine olmadı.
Oyun açılmıyor, farklı sitelerden toplamda 3 4 çeşit Mafia 2 indirdim hiçbiri çalışmadı. Net Framework, Visual C++, Direct X, grafik kartını güncelledim olmadı.
Oyunu ilk kurduğumda bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor hatası alıyordum, oyun dosyaları içinde crack vardı. Crack yapınca da düzgün olarak başlatılamadı hatası alıyorum.
Hepsini kendi telefon internetimle indirdiğim için bir sürü GB boşa gitti. Oyunu silmeden önce size danışmak istedim ve Process Monitor ile kayıt oluşturdum.
Link burada: Logfile.rar

Umarım sorunum düzelir, teşekkür ediyorum.

Evet iyi olur, direkt xinput1_3'ü siliyorsunuz değil mi? Buna benzer başka dosyalar da var çünkü.

DX indirme aracını indirdikten sonra bir de çalıştırmışsınızdır umarım.

hızlı resim üzerinden atıyım linki buyrun 1 - Hızlı Resim
Evet iyi olur, direkt xinput1_3'ü siliyorsunuz değil mi? Buna benzer başka dosyalar da var çünkü.

DX indirme aracını indirdikten sonra bir de çalıştırmışsınızdır umarım.

evet direkt onu sildim, sildikten sonra da dx kurdum.

Evet doğru dosyayı silmişsiniz. Şimdi DX indirme aracını çalıştırdığınız zaman o dosyanın geri kurulması lazım.

Resimleri Sosyal'in üzerine yüklemeniz daha iyi olur. Başka sitelere yükleyip link atmak yasak çünkü.

Tamamdır. DX indirme aracını kurduktan sonra o hatayı almamanız ve oyunu açabilmeniz lazım.

İlginç. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girer misiniz? Windows Update kısmında yapılmamış güncellemeler varsa onları da yapın.

bilgisayarı bu sabah kurdum ve tüm güncellemeleri yaptım. cmd yönetici scan now ise öğle saatlerinde yaptım ve düzelmedi.
oyunda sorun olsa eyvallah dicem de evdeki diğer bilgisayarlarda çalışıyor benim bilgisayarda çalışmıyor

O halde sorunu oyunun korsan olmasına veriyorum. Sistem dosyasına düzgünce kurulan dosyayı oyun görmüyor. Maalesef yapabileceğim bir şey yok. Bilgili arkadaşlar başka çözüm önerileri de sunabilir ama işe yarar mı emin değilim.

şimdi şöyle bişey diyeyim. geçen sene bu oyunu yayınlayan 3 büyük siteden indirdiğim oyun çalışıyordu. aynı oyunu aynı sitelerden indiriyorum bu sefer çalışmıyor. sorunun bilgisayarda olduğuna emin gibiyim ama tam yetkin değilim bu konuda

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı