Oyun Mafia 2 ve 3 Definitive Edition 16.17TL!

Neden Mafia I diğerlerine göre daha pahalı? Tüm seriyi almak istiyordum halbuki.
Çünkü Mafia 3 aynı oyunun farklı isimli hâli. Mafia 2 ise orijinal oyunun 45GB olan hâli fakat Mafia 1 direkt Remake(yeniden yapım) yani yeni bir oyun. O yüzden diğerlerine göre pahalı. Tabii aralarında bence en kalitelisi de şu an Mafia 1.

1 olur 2 de olur. 1 ve 2 için çöp diyenlerin gözlük takması gerekir. Ama 3 harbi çöp. Bu kadar gıcık görev sistemi görmedim. Hele ki yan görevlerde ara sahne falan yok. Karakterler armut gibi duruyor gta san andreas daki yeşilli abiler gibi sadece kol ve kafa sallıyorlar o kadar. Yarıda bıraktım küfrettim oyuna. Bir video oyunu bu kadar iğrenç mi yapılır arkadaş. Resmen oyuncuya küfretmişler.

1 olur 2 de olur. 1 ve 2 için çöp diyenlerin gözlük takması gerekir. Ama 3 harbi çöp. Bu kadar gıcık görev sistemi görmedim. Hele ki yan görevlerde ara sahne falan yok. Karakterler armut gibi duruyor gta san andreas daki yeşilli abiler gibi sadece kol ve kafa sallıyorlar o kadar. Yarıda bıraktım küfrettim oyuna. Bir video oyunu bu kadar iğrenç mi yapılır arkadaş. Resmen oyuncuya küfretmişler.
2.oyuna çöp diyen muhtemelen 2K yüzünden diyordur. 2.oyun her ne kadar güzel olsa da aceleye geldiği için yarım kalan bir oyun olduğunu az çok hissettiriyor. Ha kişi definitive edition olanı oynamıştır ve o buglarla karşılaşan kesimdendir yine çöp diyebilir.

Mafia 1 ve 2 oynamıstım 3 hiç denemedim nostaji olur oynanır aslında araba kontrolleri zor oluyordu ona el atmıslardır umarım.

Mafia 3 Definitive editioins diye bir oyun yok aslında tüm DLC'leri yan paketleri skin zar zurt toplayayıp Deluxe versiyonu isim değiştirim Definitive diye satıyorlar tamamen aynı oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı